NAJLEPŠA VODITELJKA SA NAJRUŽNIJIM FUDBALEROM: Odveo je na PECANJE, ali ovakvu ribu još nije upecao! (FOTO)
Dileta Leota i Frank Riberi, Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

ožiljak mu daje šmek

NAJLEPŠA VODITELJKA SA NAJRUŽNIJIM FUDBALEROM: Odveo je na PECANJE, ali ovakvu ribu još nije upecao! (FOTO)

Svi se pitaju ko je novi dečko seksipilne novinarke

Objavljeno:

Dileta Leota je najpoznatija sportska novinarka današnjice.

Zanosna Italijanka uživa divljenje muškaraca i zavist žena - lepa je, zgodna, uspešna i pametna. Može da ima većinu muškaraca koje zamisli, ali svejedno je izbirljiva i uglavnom njene veze ne opstaju predugo, pa tako nije ni nedavna s turskim glumcem Džanom Jamanom, s kojim se razišla nakon nekoliko meseci.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

U međuvremenu, pojavljuju se razne glasine oko nje i njenog ljubavnog života, ali Dileta sakriva od očiju javnosti svog novog frajera, ako ga uopšte i ima, te ostaje maskimalno posvećena svom poslu.

Nedavno je uhvaćena u društvu Franka Riberija, bilo je to krajem aprila kada je fotografisana kako šeta sa legendarnim fudbalerom.

Nekoliko sedmica kasnije Dileta je na Instagramu objavila i zajedničke fotografije sa iskusnim Francuzem i otkrila pozadinu.

Dileta Leota, Frank Riberi
foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta

Naime, za potrebe svoje emisije "Linea Diletta" novinarka je radila intervju sa fudbalerom Salernitane. Kako je navela razgovarali su o pecanju, snovima Salernitane da se spasi od ispadanja i o životu jednog od najboljih krila svoje generacije i legendom Bajerna i Marseja.

Inače, što se tiče Riberija, dok je bio na vrhuncu karijere redovno je biran u najružnije fudbalere sveta, neretko zauzimajući prvo mesto na listama.

A Dileta je poznata po tome kako svojim stajlingom mnoge ostavlja bez daha i teško je pronaći muškarca koji je ne pogleda makar jednom kada se ona negde pojavi.

Tako je bilo i minulog vikenda na stadionu San Siro kada su igrali Milan - Atalanta kada je Leota izazvala ovacije s tribina. Prekratka haljina dovela je u centar pažnje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.