Haland na mukama - Manekenka bi da iskoristi Rajolinu smrt! MOLI GA SAMO JEDNO!
Anamari Olsen, Foto: instagram/annmari_olsen

zemljakinja

Haland na mukama - Manekenka bi da iskoristi Rajolinu smrt! MOLI GA SAMO JEDNO!

Šta će odlučiti Norvežanin?

Objavljeno: 18:18h

Erling Haland je "skupa roba" i predviđa se da će ovog leta sigurno napustiti Borusiju Dortmund.

Praktično nijednog fudbalskog sladokusca nema da Haland nije ostavio ravnodušnim i svi žele da ga vide u jačem i boljem timu od Borusije Dortmund.

Već nedeljama se spekulisalo da je Haland završio svoj transfer u Mančester siti, ali stvari bi mogle da se promene nakon iznenadne smrti njegovog agenta Mine Rajole.

Pre nekoliko godina, Haland je dobilo poruku od 12 godina starije sunarodnice Ane Mari Olsen, koja se bavi manekenstvom.

Olsen je javno zamolila Halanda da ne potpiše za Mančester siti, već da se odluči za Mančester junajted, tim za koji navija.

„Molim te,nosi crveno sledeće sezone“, napisala je u objavi na Instagramu.

Iz sadašnje perspektive, malo je verovatno da će njeni zahtevi uopšte stići do Halanda, pošto je Junajted daleko od svetskog vrha.

Crveni đavoli sigurno mogu da plate otkupnu klauzulu od 75 miliona evra i izjednače platu od 500.000 nedeljno, ali definitivno ne mogu da garantuju rezultatski uspeh i borbu za trofeje, kao što je slučaj sa Građanima.

Manekenka je prvi put je dospela u javnost 2019. godine kada je molila navijače Junajteda da prestanu da maltretiraju Džesija Lingarda zbog njegovih slabih igara.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.