Preseksi navijačica Čelsija od čijih oblina zastaje dah, birala je između Baneta i Matića! Koga li je izabrala? (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/jessicalopesoficial

NIJE POTREBAN KOMENTAR...

Preseksi navijačica Čelsija od čijih oblina zastaje dah, birala je između Baneta i Matića! Koga li je izabrala? (FOTO)

Nesumnjivo će svi početi da navijaju za "Plavce", jer je obećala da će se obnažiti ukoliko tim Antonija Kontea uzme titulu
Objavljeno:

Prošle godine je pobedila rak i rešila da se posveti zdravom životu i vežbanju, a u intervjuu za "Alo" je istakla da je zaljubljena u Čelsi.

Ona je otkrila da će se obnažiti ukoliko aktuelni lider Premijeršipa podigne pehar u maju mesecu - treba li veća motivacija?

- Oduševljena sam srpskim fudbalerima u Čelsiju. Bane je veoma lojalan i posvećen je timu, što je za svaku pohvalu. On je u klubu devet godina, a to je u današnjem fudbalu prava retkost. Osvojio je pregršt trofeja, ali nikada nije sebe isticao u prvi plan. Uvek pokazuje zahvalnost što nosi dres “Plavaca”. Ipak, između dvojice Srba koji obavljaju odličan posao u odbrani ekipe seksepilniji mi je Nemanja Matić. Pravi je džekpot! Zbog njegovih fantastičnih partija klub iz Londona je zasluženo lider Premijer lige. Poručujem igračima da nastave da gaze u prvenstvu Engleske jer ću se fotografisati obnažena, tačnije samo sa Čelsijevom ogrlicom. Radujem se tome - rekla je Džesika za "Alo".

Zbog Vilijana navija za Čelsi, koji joj je sunarodnik, a plavu boju je zavolela kada je prvi put posetila London.

- Proglašena sam za fudbalsku muzu Brazila, a oduvek sam volela ovu igru. Brazilcima je fudbal u krvi. Postala sam navijač Čelsija posle prve posete Londonu. Došla sam u Englesku kako bih se obnažena fotografisala za muški magazin. Momentalno sam se zaljubila u grad, a posebno u klub. Povezanost svih Čelsijevih navijača je senzacionalna i zarazna - ističe Džesika.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.