Voli se*s, picu i rokenrol! Prezgodna žena bivšeg igrača Zvezde u rijalitiju! PAO JE STRASTVENI PODVODNI POLJUBAC
Jovana i Rodžer, Foto: printscreen/instagram/mediasetinfinity

pod vodom

Voli se*s, picu i rokenrol! Prezgodna žena bivšeg igrača Zvezde u rijalitiju! PAO JE STRASTVENI PODVODNI POLJUBAC

Kako prenose italijanski portali, Jovana i Rodžer će do daljnjeg ostati na ostrvu odbačenih, a svi željno iščekuju njihov naredni zadatak

Objavljeno: 16:52h

Žena bivšeg fudbalera Crvene zvezde i srpskog reprezentativca Filipa Đorđevića, Jovana, nedavno je postala deo italijanskog avanturističkog rijalitija. Izgleda da je zgodna brineta spremna na sve kako bi što duže tamo ostala i pobedila, pa se i za opstanak ljubila pod vodom sa jednim od učesnika.

Jovana se, naime, trenutno nalazi na "Ostrvu odbačenih", plaži na kojoj joj društvo pravi samo jedan učesnik, Rodžer italijanski maneken.

Njih dvoje imaju razne zadatke koje treba uspešno da obave, a sve kako bi osvojili nagradu i sagradili splav kojim bi se vratili kod ostalih takmičara.

Jedan od zadataka koji su imali je i "test apneje", odnosno zadržavanja daha i ljubljenja pod vodom minimum 30 sekundi. Ipak, čini se da nijedno od njih dvoje nisu u dobroj kondiciji, pa su posle svega 15 sekundi ljubljenja izronili iz vode, svesni da su izgubili igru.

Kako prenose italijanski portali, Jovana i Rodžer će do daljnjeg ostati na ostrvu odbačenih, a svi željno iščekuju njihov naredni zadatak.

Slika manekenke i njenog cimera proširila se društvenim mrežama, a mnogi se pitaju da li ovakvo ponašanje priliči udatoj ženi, kao i da li njen muž vidi kako mu se supruga ponaša.

Podsetimo, Jovana je pred ulazak u italijanski rijaliti otkrila razlog učešća u istom.

- Ne želim da me poznaju kao ženu fudbalera, ja sam Jovana Đordević. Volim rokenrol, s*ks i picu. Kada nešto želim, ja ću to sebi i priuštiti. Tvrdoglava sam i želim da pobedim u rijalitiiju - rekla je Jovana.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.