PIKSI U BUDIMPEŠTI SREO MARKA MARINA: Selektor otkrio tajnu nemačkog fudbalera, hoće li vezista PONOVO u Zvezdu!?
Marko Marin i Dragan Stojkovič Piksi, Foto: Printscreen/Instagram/nebojsa_petrovic_10

mistertija

PIKSI U BUDIMPEŠTI SREO MARKA MARINA: Selektor otkrio tajnu nemačkog fudbalera, hoće li vezista PONOVO u Zvezdu!?

Navodno je i sam selektor bio iznenađen što se momak iz Bosanske Gradiške u 33. godini odlučio na ovaj potez

Objavljeno: 13:23h

Još dva meseca i kraj. Sitno broji Marko Marin do odlaska u fudbalsku penziju.

Pomalo iznenađujuća vest stiže iz Budimpešte, gde vezista Ferencvaroša privodi završetku sezonu za koju i sam tvrdi da će mu biti poslednja. Kad mu istekne ugovor sa mađarskim velikanom neće više nijednom istrčati na teren.

Saznanje je u etar pustio Nebojša Petrović, nekadašnji novinar SOS kanala i kolumnista portala Mondo, sada zaposlen u Fudbalskom savezu Srbije, svedok susreta Marina i Dragana Stojkovića Piksija, uoči utakmice naše i mađarske reprezentacije na Puškaš areni. Navodno je i sam selektor bio iznenađen što se momak iz Bosanske Gradiške u 33. godini odlučio na ovaj potez.

- Dosta je bilo, idemo sada u nove izazove i nove pobede. Bilo je i dosta povreda, šta da se radi - obrazložio je Marin, a preneo Petrović.

Marko Marin je u septembru prošle godine stigao u Ferencvaroš pošto je završio misiju u Al Ahliju iz Saudijske Arabije. Na novoj adresi je odigrao samo 14 utakmica, postigao jedan i namestio jedan gol, što je skroman učinak za igrača njegovog kalibra. Sa scene će najverovatnije sići ovenčan titulom, pošto je Fradi lider mađarskog prvenstva, sa sedam bodova više od Puškaša.

Tokom karijere, Marko Marin je igrao za Verder, Čelsi, Sevilju, Fjorentinu, Anderleht, Trabzon, Olimpijakos, dok je srpskim ljubiteljima fudbala ostao u sećanju tokom mandata u Crvenoj zvezdi, sa kojom je dvaput bio prvak države, postigao 11 i namestio 24 gola na 58 utakmica.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.