Olimpijsko srebro stiglo u Espreso: Čega je morala Tijana da se odrekne zbog medalje u Riju? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

EKSKLUZIVNO za naš portal

Olimpijsko srebro stiglo u Espreso: Čega je morala Tijana da se odrekne zbog medalje u Riju? (FOTO)

Veliko iznenađenje olimpijskog turnira u tekvondou, mlada šampionka, rado je izdvojila svoje vreme da popriča sa nama o doživljajima iz Brazila, "bremenu" koje sada nosi i popularnošću sa kojom se suočava
Objavljeno: 19:09h

- Novak je već uveliko otišao kada je moj turnir počeo. Ivana Španović je jedna divna devojka, kada sam videla koliko se radovala samo mojoj medalji... - uz širok osmeh je prokomentarisala Tijana.

foto: Filip Plavčić

Otkrila nam je šta je osećala pri povratku iz Rija, kao i emocije na bini ispred Narodne Skupštine, na svečanom dočeku.

- Prvo, od kad smo krenuli iz Rija, znala sam da imamo nekih 11, 12 sati do Pariza. Tada sam krenula da razmišljam o svemu što se dešavalo tamo, koliko je to bilo jedno veliko iskustvo za mene. Tu odjednom kreću suze... Žao mi je što se sve to završilo, a opet sam presrećna zbog rezultata čitavog tima, ne samo moje medalje - ponosno je istakla osvajačica srebra.

- Kada sam sletela u Beograd, videla svoje najmilije, porodicu, sestre, sve drage prijatelje, tu već nisam mogla da zaustavim emocije, plakala sam kao kiša. Jednostavno nisam znala šta da kažem, samo sam plakala... A onda već uveče sve je tako brzo prošlo i onda doček cele Srbije. Imala sam pripremljeno šta ću reći, ali kad sam videla sav taj narod, zanemela sam. Koliko je samo ljudi bilo, zbog toga nisam mogla ništa da izustim u tom trenutku - navela je Tijana.

foto: Reuters

Za kraj, rešili smo da se posvetimo njenom "poroku", slatkišima. Ona ne krije da su joj mnogo nedostajali poslednjih meseci, pogotovo kada je ulazila u završnu fazu priprema za Olimpijske igre.

- Naravno da volim slatkiše, ali je to narod malo preuveličao. Poslednjih nekoliko meseci imala sam određenu ishranu, pa sam zbog toga malo više kukala za njima - rekla je naša šampionka.

(Andrija Bulatović)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.