Koliko će Srbija osvojiti medalja na sledećim Olimpijskim igrama u Tokiju? NULA!
Foto: Reuters

trežnjenje će biti bolno

Koliko će Srbija osvojiti medalja na sledećim Olimpijskim igrama u Tokiju? NULA!

Šta država Srbija i Ministarstvo sporta čine da se to spreči? Nema privatizacije u sportu? Pa, ko je nadležan za to?
Objavljeno: 16:01h

Boža, naime, tvrdi da ženska klupska košarka ne postoji i da igračice još u juniorskom uzrastu odlaze u Mađarsku, jer tamo dobijaju kakav-takav novac i uslove.

foto: Reuters

Ko je rekao Nataša Janić?

Pomenuta je, pre 15 godina, iako Srpkinja, od oca Milana, čuvenog kajakaša koji je osvajao brojne medalje s Matijom Ljubekom za Jugoslaviju, od 2004. do danas Mađarskoj donela brojne olimpijske, svetske i evropske medalje, od kojih su mnoge zlatne. Ovde nije dobila uslove, otišla je kod suseda i napravila svetsku karijeru.

Vratimo se mi na domaće klubove. Uzmimo, na primer, Prlainovićev vaterpolo. Evropski gigant Partizan, sedmostruki prvak Evrope, već duže je vreme na konopcima, iako svi upozoravaju, apeluju i mole da se ne dozvoli gašenje verovatno najvećeg kluba na ovim prostorima.

foto: Daktilo

Najveći rival Crvena zvezda pre samo 3 godine bila je na krovu Evrope. Danas se fuzioniše s Partizanom, kako bi opstala.

VK Radnički, polupolitički projekat Mlađana Dinkića i kragujevačkog lokalnog moćnika Verka Stevanovića, imao je u svojim redovima nekoliko najboljih igrača na svetu trenutno. Ni on više ne postoji ili funkcioniše uz bocu kiseonika. Treba li pominjati VK Bečej?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.