Karakašević ponovo opleo po svim zlim jezicima i poreskim obveznicima!
Foto: Reuters

Baš je besan!

Karakašević ponovo opleo po svim zlim jezicima i poreskim obveznicima!

Nova vanserijska izjava preiskusnog srpskog stonotenisera
Objavljeno: 23:01h

"Izgubio sam od boljeg od sebe, pre svega mnogo mlađeg, dečka koji je osvojio medalju na Svetskom prvenstvu. Sve se lomilo u drugom i trećem setu, a već u četvrtom nisam imao dovoljno snage. Imao sam i ujutro partiju", kazao je Karakašević i dodao da je posle prvog kola imao dobar žreb, ali da su šanse protiv Britanca bile 50-50 i da se dešava da izgubi.

On je na Olimpijskim igrama od srpskih predstavnika uživo pratio samo dve košarkaške utakmice i da je bilo komplikovano da ode na više utakmica.

"Strašno je to što ljudi pričaju da smo otišli tamo da uživamo. U Olimpijskom selu je maltene kao u kavezu, ništa nije blizu, nigde ne može da se ode, a i opasno je. Televizor nismo imali 15 dana u sobi, tako da je nas 50 gledalo jedan televizor", kazao je Karakašević.

Prema njegovim rečima, Srbija uprkos lošem početku i dalje ima velike šanse za medalje i da ih očekuje pet.

"Atmosfera je u celom timu sjajna. Gubilo se mnogo više nego što se dobijalo. Nismo navikli na to, ali to je deo sporta. Ima još vremena, mislim da će biti više medalja nego što je bilo u Londonu i Pekingu, iako smo krenuli loše. Poslednji put smo osvajali medalje prvog dana, a vraćali se sa četiri. Mislim da će biti minimum pet. Ima još vremena, tu su rvači, kajakaši, ekipni sportovi su počeli sve bolje", zaključio je Karakašević.

(Еspreso.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.