Sramno suđenje u Riju, srpski vaterpolisti pokradeni! (FOTO)
Foto: Reuters

uprkos svemu, remi

Sramno suđenje u Riju, srpski vaterpolisti pokradeni! (FOTO)

Meč kakav se retko viđa
Objavljeno: 09:42h

Iako smo se nadali da će taj pogodak da malo trgne izabranike Dejana Savića, to se nije desilo. Funtulis i Vlahopulos postižu dva brza pogotka, a "Delfini" ne uspevaju da postignu gol do kraja poluvremena - 4:1 za Grčku.

Neumoljivi Funtulis je nastavio da briljira i kada je povećao na 5:1 činilo se da je sve gotovo. Mitrović, Jakšić i Filipović se bude i polako smo hvatali priključak, ali kada god bi se približili na pogodak zaostatka, Grci bi bili smireni i na lak način bi postizali golove. Ipak na kraju treće deonice na semaforu je pisalo 7:5 za Helene.

foto: Reuters

Živko Gocić je proradio na startu poslednje deonice, a njega su ispratili Prlainović, Aleksić i Ćuk, kojije uspeo da izjednači na 8:8, da bi u sledećem napadu Nikić doneo prvu prednost "Delfinima". Na 9:9 poravnava fenomenaln Funtulis, a samim tim je postavio i konačan rezultat - 9:9.

Utakmicu je obeležilo i katastrofalno suđenje na štetu naših igrača. Našim igračima su poništena čak 3 pogotka i skoro svaka situacija "pola-pola" je suđena u korist grčke selekcije. Činilo se kao da smo pola meča imali igrača manje...

Najbolji pojedinac u srpskoj reprezentaciji bio je Filipović sa dva pogotka, a po jedan su postigli Mitrović, Prlainović, Jakšić, Aleksić, Nikić, Ćuk i Gocić.

Kod Grka je briljirao Funtulis sa četiri pogotka, a pratio ga je Vlahopulos sa 2.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.