Tomislav Nikolić predao zastavu srpskim olimpijcima pred polazak u Rio!
Foto: Zorana Jevtić

orlovi uskoro lete

Tomislav Nikolić predao zastavu srpskim olimpijcima pred polazak u Rio!

Među sportistima u predsedništvu su bili muška i ženska košarkaška reprezentacija, zatim ženska odbojkaška i drugi članovi olimpijskog tima
Objavljeno:

- Sport kao sport. Nekada donese uspeh, a nekada neuspeh. Bitno je da se vi iz Rija vratite srećni. Neko od vas će osvojiti medalju, a to će biti medalja svih vas, svih nas. Bodrićemo vas, bićemo uz vas - rekao je Nikolić.

- Nosite ovu zastavu ponosno, kao što ste je i do sada nosili. Borićete se tamo protiv sportskih sila od 20 miliona, 100 miliona, milijardu ljudi. Ali, svi oni strepe od Srbije. Dočekaćemo vas sve zajedno na gradskoj skupštini. Mnogo sreće - rekao je Nikolić.

Među sportistima u predsedništvu su bili muška i ženska košarkaška reprezentacija, zatim ženska odbojkaška i drugi članovi olimpijskog tima. U njihovo ime govorila je Milica Mandić.

- U svoje ime i u ime svih nas mogu da kažem da je predstavljanje svoje zemlje na Olimpijskim igrama najveća čast koju sportista ima. Sanjali smo o ovome i borili smo se za ovo četiri godine. Hvala vam što ste bili uz nas. Mi imamo svoj cilj - rekla je Mandićeva

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.