KAKAV MALER: Srbija ostala bez jedne od najboljih igračica na Evropskom prvenstvu! (FOTO)
Foto: Reuters

šanse za polufinale smanjene

KAKAV MALER: Srbija ostala bez jedne od najboljih igračica na Evropskom prvenstvu! (FOTO)

Selektorka Dragica Đurić je tokom puta za Geteborg u vozu analizarala prvog rivala u drugoj rundi
Objavljeno:

Srpkinje su u prvoj fazi ostvarile dve pobede i jedan remi u tri teške utakmice, zbog čega se pojavio problem umora, ali ono što je najgore jeste da smo ostali bez jedne od najboljih šuterki, Jelene Živković Lavko za koju je prvenstvo najverovatnije završeno zbog povrede koju je doživela protiv Šveđanki.

- To jeste glavno pitanje na koje imam spreman odgovor. Ako ima volje i želje, biće i snage. Dosta toga ide iz glave. Imamo hendikep, povredu Jelene Lavko, ali i pored svega na nama je da izvučemo još više protiv protivnika koji ima sve odlike germanskog mentaliteta, snagu i upornost - rekla je Dragica Đurić.

foto: Dado Đilas

Ona je ponovo pohvalila ekipu za do sada urađeno, a javnost u zemlji je već počela da pominje polufinale.

- Ponosna sam na ove devojke za sve što smo uradili do sada. Verujem da će tako ostati do kraja. Došli smo u Geteborg da se borimo za polufinale. Imamo tri boda, što nije malo, i to mi daje pravo da maštam i razmišljam o polufinalu - rekla je selektorka.

foto: Beta

Umesto povređenog levog beka koji hoda uz pomoć štaka i čeka na definitivnu prognozu doktora kada će moći da se vrati na teren, selektorka je pozvala Anđelu Janjušević.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.