MILANOVIĆ PRED DEBI NA KLUPI NOVOG BEOGRADA: Daću sve od sebe da iz utakmice u utakmice igramo sve bolje!
Foto: Starsport©

U ZAGREBU

MILANOVIĆ PRED DEBI NA KLUPI NOVOG BEOGRADA: Daću sve od sebe da iz utakmice u utakmice igramo sve bolje!

Trener Novog Beograda ocenio je da je njihov prvi rival neugodna ekipa, kao i da je red da vaterpolo svetu pokažu da su bolji tim od crveno-belih

Objavljeno:

Trener vaterpolista Novog Beograda Igor Milanović rekao je da je uzbuđen zbog predstojećeg debija – protiv Crvene zvezde.

Vaterpolisti Novog Beograda putuju u Zagreb na treći ovosezonski turnir Regionalne lige. Prvi rival će im u petak biti Crvena zvezda (20.40), u subotu igraju protiv splitskog Jadrana (20.40), a u nedelju im je protivnik splitski Mornar (13.40).

- Posle devet treninga u izvanrednim uslovima ovde na bazenu '11. april' i ekipom koja zaista ima veliki kvalitet, mogu da kažem da sam uživao. Debitujem na klupi Novog Beograda u Zagrebu i zbog toga sam veoma uzbuđen - rekao je Milanović, preneo je klupski sajt.

Milanović, koji je pre nedelju dana postao trener ovog kluba, dodao je da su prethodnih dana radili na grupnoj taktici.

- Mislim da ova ekipa zaista ima kvalitet koji je samo potreban da se na pravi način ispolji u pravim trenucima. Daću sve od sebe da iz utakmice u utakmice igramo sve bolje i beležimo pobede. Ova ekipa nema šta drugo da traži nego da u svakom meču ide da pobedi. Siguran sam da će biti uspona i padova, ali spremni smo - istakao je on.

Trener Novog Beograda ocenio je da je njihov prvi rival neugodna ekipa, kao i da je red da vaterpolo svetu pokažu da su bolji tim od crveno-belih, nakon što su u prošlom duelu poraženi.

- Mislim da će i u subotu protiv splitskog Jadrana biti izuzetno uzbudljiva utakmica, koji se i pojačao u međuvremenu i doveo veoma dobrog golmana. To je ekipa koja ima vrhunske pojedince, mlade i iskusne igrače. Mornar je za nijansu slabija ekipa, ali i to će biti još jedan ispit za nas da vidimo kako se ponašamo kao ekipa - rekao je Milanović, uz konstataciju da u kompletnom sastavu putuju u Zagreb.

Vaterpolista Đorđe Vučinić istakao je da su sve tri utakmice bitne za ekipu, kao i da je cilj da ostvare tri pobede.

- Ponavljam, neće biti lako. Respektujemo sve protivnike sa kojima igramo, ali mislim da je suština da se držimo zajedno, da poštujemo zadatke koje trener od nas zahteva, i u tom slučaju ne bi trebalo da bude nikakvih problema - rekao je Vučinić.

Vučinić je dodao da postoji motiv za revanš Crvenoj zvezdi, koja je u nedavnom prvenstvenom meču pobedila sa 14:13.

- Mislim da je to sportski. Jednostavno, u tom meču nismo pokazali ono što znamo. Želimo da se revanširamo i mislim da smo sigurno favoriti u toj utakmica, ali to treba da dokažemo i u bazenu - zaključio je Vučinić.

Novi Beograd je na drugom mestu Regionalne lige sa 22 boda, dva manje od vodećeg Juga.

Prvoplasirani tim iz ligaškog dela biće domaćin Fajnal-fora.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.