SMRZAO MU SE PENIS TOKOM TRKE: "Kad je počeo da se zagreva posle finiša, BOL JE BIO NEPODNOŠLJIV!"
Remi Lindholm, Foto: EPA/Jeon Heon-Kyun

DRUGI PUT U KARIJERI

SMRZAO MU SE PENIS TOKOM TRKE: "Kad je počeo da se zagreva posle finiša, BOL JE BIO NEPODNOŠLJIV!"

Nekima je, pak, smetalo što je trka skraćena

Objavljeno:

Finski kros-kantri skijaš Remi Lindholm doživeo je neverovatan peh tokom trke na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, kada mu je bio potreban toplotni paket kako bi odledio osetljiv deo tela.

Naime, Lindholmu se tokom trke po drugi put u karijeri smrzao penis, i to nakon sat vremena i 16 minuta provedenih napolju, u izuzetno nehumanim uslovima. Prethodno je prošle godine u domovini imao identičnu situaciju.

Koliko su uslovi za trku bili teški govori i podatak da je ista skraćena sa 50 na 30 kilometara, dok je zbog zabrinutosti od promrzlina odložena sat vremena.

- Možete samo da zamislite koji deo tela mi je zaleđen. Kada su delovi tela počeli da se zagrevaju posle finiša, bol je bio nepodnošljiv. U pitanju je jedno od najgorih takmičenja na kojima sam bio, samo sam se probijao - rekao je Finac posle trke.

Remi Lindholm
foto: EPA/Kimmo Brandt

Lindholm je trku završio na 28. mestu, sa četiri minuta i 22 sekudne zaostatka za osvajačem zlatne medalje, Rusom Aleksandrom Bolšunovom.

Zanimljivo, bilo je i onih kojima je smetalo što je trka skraćena za 20 kilometara, pre svega Britanac Endrju Masgrejv koji je završio 12.

- Mislim da je to smešna odluka. Ako je dovoljno toplo za trku, onda ne vidim zašto je sat i po za 30 km bolje od dva sata za 50 km. Malo sam iznerviran. Osećao sam se da nije sasvim isto, jer je trka izdržljivosti zamišljena na 50 kilometara - poručio je Masgrejv.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.