Šta mislite, da li su srpski vaterpolisti savladali Nemačku? (FOTO)
Foto: Reuters

nema nam ravnih!

Šta mislite, da li su srpski vaterpolisti savladali Nemačku? (FOTO)

Srbiju su do druge pobede u Svetskoj ligi predvodili Strahinja Rašović, Miloš Ćuk, Nemanja Ubović i Viktor Rašović sa po dva gola
Objavljeno:

Srbija je dva minuta pre kraja treće četvrtine imala prednost od 10:4, a na poslednji odmor se otišlo s pet golova prednosti za olimpijske šampione. Vaterpolisti Srbije su bez većih problema sačuvali prednost do kraja utakmice i tako nastavili s pobedama u Svetskoj ligi.

U drugom meču Grupe A, Rumunija je pobedila Slovačku sa 12:10. Srbija u narednom kolu, 10. janura 2017, gostuje Slovačkoj, dok Nemačka dočekuje Rumuniju.

foto: Reuters

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je da njegova ekipa ni jednog trenutka nije strahovala za konačan ishod.

Ovo nam je bila druga utakmica u, da tako kažem, novom sastavu. U pojedinim delovima meča smo bili 'ukočeni'. Ipak, to nije uticalo na rezultat jer ni jednog trenutka nismo strahovali za konačan ishod", rekao je Savić, prenosi Vaterpolo savez Srbije.

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je večeras u Berlinu selekciju Nemačke sa 15:9 u drugom kolu Svetske lige. Srbiji je to drugi trijumf u Svetskoj ligi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.