PRE 4 GODINE JOJ PUKAO KOSTIM I SEVNULA BRA*AVICA USRED TAČKE: Sada Gabrijeli sija zlato oko vrata! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

opet ostavila bez daha

PRE 4 GODINE JOJ PUKAO KOSTIM I SEVNULA BRA*AVICA USRED TAČKE: Sada Gabrijeli sija zlato oko vrata! (VIDEO)

Ovoga puta bili su najbolji posle obaveznog dela programa, da bi posle slobodnog programa tu prednost samo uvećali

Objavljeno: 13:25h

Gabrijela Papadakis i Gijom Sizeron su danas doneli zlatnu medalju Francuskoj u umetničkom klizanju i to svetskim rekordom u broju osvojenih poena.

Time su po mišljenju mngoih dobili ono što su zaslužili još pre četiri godine u Pjnogčangu kada su na Zimskim olimpijskim igrama zauzeli drugo mesto, ali bi umesto srebra skoro sigurno dobil izlato da nije bilo jednog detalja.

1 / 3 Foto: EPA/How Hwee Young

I to vrlo upečatljivog. Tokom nastupa Gabrijeli je malo pukao kostim, dovoljno da se pri izvijanju otkriju njene grudi i jedna bredavica!

Zbog toga su dobili negativne poene, a Papadakisova je i pored incidenta zadržala koncentraciju i bila maestralna od početka do kraja tačke.

- Nisam imala izbora, pomolila sam se i nastavila. Šta sam drugo mogla da uradim? Možemo da budemo ponosni jer smo uspeli da ostvarimo odličan nastup i pored toga što se dogodilo - rekla je tada francuska klizačica.

Ovoga puta bili su najbolji posle obaveznog dela programa, da bi posle slobodnog programa tu prednost samo uvećali.

Papadakis i Sizeron su na taktove "Elegije", francuskog kompozitora iz ranog 20. veka Gabrijela Fora, osvojili 136,15 bodova i na kraju su sakupili ukupno 226,98 bodova što im je donelo zlato i novi svetski rekord.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.