ORDEN ZA LJUBAV! Sportski parovi koji su prošli sito i rešeto, a onda im se desilo ONO PRAVO! (FOTO)
Sportski ljubavni parovi, Foto: Dado Đilas, Starsport©

jači od sudbine!

ORDEN ZA LJUBAV! Sportski parovi koji su prošli sito i rešeto, a onda im se desilo ONO PRAVO! (FOTO)

Preljube, burni raskidi, razočarenja...

Objavljeno:

Iako pokušavaju da zadrže privatni život za sebe, po koja ljubavna afera se "prolomi" sportskom scenom.

Ono što je karakteristično za profesionalne sportiste je da nikada ne odustaju, pa su tako i na ljubavnom polju imali puno uspona i padova.

Ovo su srpski sportski parovi koji zasigurno slave "Dan zaljubljenih" jer su nas njihove ljubavne priče neretko ostavljale bez daha.

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović

Da ljubav, sport i odricanje mogu zajedno godinama pokazuju Maja Ognjenović i Danilo Dača Ikodinović.

Posle nekoliko razočarenja i burnih raskida, slavni vaterpolista i odbojkašica su se "pronašli" i 31. decembra 2016. godine stali na "ludi kamen".

Ono što je zanimljivo je to što je Dača dopustio Maji da napravi prvi korak, a on je bio virtuelni. Nakon što je jedna od najboljih odbojkašica i istoriji Srbije oduševljeno pratila objave na društvenim mrežama svog sadašnjeg partnera, odlučila je da uzme stvari u svoje ruke.

- On to nerado priznaje, ali ja sam njemu prišla. Pratila sam ga na Tviteru i svaka njegova objava me je zasmejavala pa sam jednog dana rešila da mu pišem, a i često smo pravili proslave i izlazili u njegovu nekadašnju kafanu. Tako je sve i krenulo. Dok ga nisam upoznala nisam verovala u ono "kliknuli smo na prvu - ispričala je Maja jednom prilikom.

Danilo Ikodinović
foto: Instagram

Ikodinović je doživeo strašnu saobraćajnu nesreću posle koje se dugo oporavljao, a Majina ljubav i podrška su mu u najtežim trenucima bile sve.

- Maja mi je pomogla jako puno. Ona je na početku, tri godine istraživala sve o mojoj ruci, baš se posvetila. Uz nju sam krenuo da shvatam ozbiljnije život, uticala je na moje konačno otrežnjenje, konačno shvatanje da u životu ima bitnijih stvari, a ne da sve bude samo zezancija i kafana. Ulila mi je jednu sigurnost i uspeo sam svu patnju i svu paučinu da skinem sa sebe. Takođe me je približila i veri, bogu i sad često idemo u crkvu. Pomogla mi je da se pronađem u tome i osećam se mirnije. Ljubav pobeđuje sve na svetu, kad voliš nekoga i kad imaš nekoga ko tebe voli, to je najlepša stvar na svetu- rekao je Danilo.

Ikodinović iza sebe ima dva braka i dve ćerke, dok svi pamte Majinu vezu sa Milošem Teodosiće.

Ivana Maksinmović i Danilo Anđušić

Streljačko-košarkaški par je svoju ljubav ozvaničio 2015. godine, venčali su se na grčkom ostrvu Santoriniju u krugu najuže familije i prijatelja.

Povremeni reprezentativac Srbije i košarkaš Monaka ima već jedan brak iza sebe, a on se završio na poprilično loš način.

Pre nekoliko godina u javnosti je odjeknula vest da su Danilo Anđušić i Jelena Jovanović rešili da stave tačku na svoj brak, a razlog tome bila je prevara.

Naime, kako se pisalo, Jelena je prevarila košarkaša sa, tada fudbalerom Sampdorije, Nenadom Krstičićem! Navodno ih je Anđušić uhvatio zajedno.

Ivana Maksimović, Danilo Anđušić
foto: Printscreen/Instagram/ivanamaksimovic

Svakako, taj period je daleko iza njega jer sa olimpijskom šampionkom ima dva sina Filipa i Uroša i svakim danom je njihova ljubav još jača.

Stefana Veljković i Srećko Lisinac

Posle dvogodišnje veze sa srpskim košarkašem, Miroslavom Raduljicom, jedna od najlepših naših sportistkinja, Stefana Veljković se skrasila sa kolegom Srećkom Lisincem.

Odbojkaški par se ubzo ostvario u ulozi roditelja, a mali Luka je došao na svet u februaru 2021. godine, da bi se ponosna mama posle samo šest meseci vratila na teren.

Stefana i Srećko su vešto prikrivali ovu vezu, ali sreća ne može dugo da se krije... Milica Mandić i Marko Đuričić

Milica jeste daleko poznatija od svog izabranika u svetu tekvondoa, ali verovatno ona ne bi bila tako uspešna da nije bilo "sparing partnera".

Miličin, sada već muž, poznat je javnosti kao njen najveća podrška, a svi se sećaju kako joj je poleteo u zagrljaj nakon što se ove godine vratila sa Olimpiskih igara u Tokiju sa zlatnom medaljom.

Milica je jednom prilikom otkrila da je njihov prvi susret bio sudbonosan.

Milica Mandić
foto: Printscreen Instagram

- Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me - ispričala je Milica na gostovanju u emisiji na K1.

Posle nove zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju, odlučila se i na važan korak u privatnom životu, pa su Milica i Marko rekli sudbonosno "da" u septembru prošle godine.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Jedan od najpoznatijih bračnih partnera u svetu sporta su Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger koji redovno svoju ljubav dele sa milionima pratilaca.

Teniskerka i fudbaler uživaju u zajedničkom životu sa dva sina koje su dobili 2018. i 2019. godine.

O njihovoj ljubavi se često priča, a ona je bila nezaobilazna tema i na promociji biografskog romana Švajnštajgera koji je pisao Martin Zuter.

Ana Ivanović
foto: Profimedia

Srpkinja je otkrila da ju je odbijala pomisao da se zabavlja sa nekim fudbalerom sve dok nije upoznala slavnog Nemca.

- Da budem iskrena, imala sam sumnje o fudbalerima u prošlosti jer neki od njih nisu imali dobru reputaciju kada je reč o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, a ja u njemu isto to - rekla je Ana Ivanović za RTL na promociji knjige.

Dragutin i Biljana Topić

Sportski brak između legendarnog skakača u vis Dragutina Topića i troskokašice Biljane Topić je redak slučaj gde su se spojili sportisti iz iste grane sporta. Njih dvoje su dugo u braku, a dokaz njihovog uspešnog braka su dve ćerke Angelina i Sofija.

Biljana Topić, Dragutin Topić
foto: Saša Pavlić Koky

Jelena Nikolić i Petar Nenadić

Još jedna sportska veza koja je prerasla u nešto više je ljubav između bivšeg kapitena ženske odbojkaške reprezentacije Jelene Nikolić i rukometnog reprezentativca Petra Nenadića.

Stefana Veljković, Navijači Srbije, Zoran Gajić, Aleksandar Boričić, Jelena Nikolić, Milena Rašić
foto: Odbojkaški savez Srbije

Njih dvoje su početkom 2013. postali roditelji dobivši sina Aleksu.

Sonja Vasić i Miloš Vasić

Košarkašica Srbije Sonja Vasić i njen suprug, veslač Miloš Vasić, upoznali su se na Olimpijskim igrama u Brazilu 2016, ubrzo su se i zaljubili, pa je čitava Srbija oduševljena zbog njihove ljubavi.

Jedna od najboljih košarkašica svih vremena se oprostila od reprezentativne karijere posle Olimpijskih igara u Tokiju i rešila je da se posveti porodici.

Poznati par planira prinovu i konačno ima vremena da neguje svoju ljubav.

- Najviše me iznenadila reakcija mog muža (veslač Miloš Vasić), koji je sve ovo malo teže prihvatio nego ja, iako smo očekivano odluku donosili zajedno sa nekim planovima za porodicu u budućnosti. Moram da priznam da je imao emotivniju reakciju nego ja. Ipak sam se ja dugo vremena psihički pripremala na ovu odluku, dok su ljudi meni bliski doživeli kao da se to odjedanput preseklo.

Filip Filipović i Sanja Hanušić

Najbolji vaterpolista sveta osvojio je srce prelepe mlade odbojkašice Sanje Hanušić, sada Filipović.

Njih dvoje su u braku od 2010.godine, a Filip je u više navrata govorio kako je zahvalan svojoj supruzi na podršci koju mu je pružila od starta njihove veze, kada se povukla iz sveta odbojke. Njih dvoje imaju ćerku i sina.

Ivana Đerisilo Ognjen Kajganić

Ognjen Kajganić i Ivana Đerisilo imaju harmoničan brak i dvoje dece, ali nije sve išlo kao podmazano u slučaju bivšeg rukometaša.

Ognjen Kajganić, Ivana Đerisilo
foto: Printscreen/Instagram/djera3

Kajganić je važio za velikog zavodnika, ali je Ivana uspela da ga smiri.

Između ostalih, bio je čak u braku sa voditeljkom Aleksandrom Jeftanović, ali su se posle nekoliko godina razišli.

Godine 2008. bio je u vezi sa još jednim poznatim TV licem, Marijom Kilibardom, a raskinuli su 2011. posle čega se dogodila ljubav sa Ivanom.

Njih dvoje imaju sina i ćerku i uživaju u porodičnoj idili, a Ivana često sa svojim pratiocima putem društvenih mreža deli simpatične porodične momente zabeležene kamerom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.