TRENER NOVOG BEOGRADA OČEKUJE NASTAVAK DOBRIH IGARA! Protiv Dinama iz Tbilisija angažovano od prvog minuta!
Foto: Starsport©

NEMA OPUŠTANJA!

TRENER NOVOG BEOGRADA OČEKUJE NASTAVAK DOBRIH IGARA! Protiv Dinama iz Tbilisija angažovano od prvog minuta!

Meč je na programu u sredu od 19.45

Objavljeno: 00:31h

Vaterpolisti Novog Beograda odigraće utakmicu devetog kola Lige šampiona protiv Dinama iz Tbilisija. Trener Dejan Jovović očekuje da ekipa nastavi sa dobrim igrama.

- Moramo da nastavimo u istom ritmu u kom smo odigrali poslednjih nekoliko mečeva, odnosno da budemo maksimalno angažovani od prvog minuta - rekao je Jovović.

Šef stručnog štaba Novog Beograda rekao je da njegova ekipa ne sme da dozvoli sebi opuštanje nijednog trenutka, a pogotovo ne na startu utakmice.

- Ovakve utakmice treba da nam maksimalno pomognu da postepeno uđemo u sistem igre koji želimo da primenjujemo u finišu sezone kada će se odlučivati o trofejima. Dinamo je ekipa koja ima iskusne internacionalce i odlično je vođena od strane našeg trenera Dejana Stanojevića. Imamo odličnog protivnika za pravo nadigravanje u bazenu - dodao je Jovović.

VK Novi Beograd
foto: Starsport©

Vaterpolista Novog Beograda Đorđe Vučinić rekao je da ekipa želi nastavak pobedničkog niza, uz ocenu da se tim nalazi u dobroj formi.

- Iako smo u prvom meču ove sezone ubedljivo pobedili Dinamo u Gruziji, prema ekipi iz Tbilisija imamo veliko poštovanje. S obzirom da smo u veoma zgusnutom rasporedu utakmica, očekujem da će ovaj meč biti iscrpljujući i fizički i psihički - zaključio je Vučinić.

Ekipa Novog Beograda nalazi se na četvrtom mestu Grupe A sa 14 bodova, dok je Dinamo Tbilisi poslednji bez boda. Meč između Novog Beograda i Dinamo Tbilisija igra se u sredu od 19.45.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.