SRAMNO SKANDIRANJE! POSLE BRUTALNIH UVREDA NAVIJAČA OGLASIO SE VATERPOLO SAVEZ SRBIJE! (VIDEO)
Navijači Zvezde, Foto: Youtube/FCRedStarBelgrade

SRAMNO SKANDIRANJE! POSLE BRUTALNIH UVREDA NAVIJAČA OGLASIO SE VATERPOLO SAVEZ SRBIJE! (VIDEO)

Vaterpolo savez Srbije se oglasio saopštenjem povodom događanja na utakmici Crvena zvezda - Šabac, kada je grupa navijača domaćeg kluba izrazila nezadovoljstvo dolaskom Mirka Vičevića na mesto prvog trenera crveno-belih.

Objavljeno:

Podsetimo, najvatrenije pristalice Zvezde su tokom vikenda istakli transparent „Šiptar. Hrvat, Balija nije moja bratija", dok su u korteu ka bazenu pevali "Delije, 'ajmo svi u glas, Mirko Vičević, nikad deo nas."

- Vaterpolo savez osuđuje i ograđuje se od događanja na utakmici između Crvene zvezde i Šapca. Kao i uvek apsolutno smo protiv svih podela u sportu bilo da su političke, nacionalne. Verske ili neke druge prirode. Otvoreni smo za sve. Smatrajući da je sport opšte, zajedničko dobro svih i onih koji se njime bave i onih koji u njemu, posmatrajući ga, uživaju. Tim povodom Vaterpolo savez Srbije će pokrenuti disciplinski postupak protiv odgovornih lica verujući da se takvi događaji više neće ponavljati - kaže se u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije.

Vičević je, inače, bivši reprezentativca Jugoslavije s kojom je 1988. osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Seulu, a navijačima Zvezde smeta to što je predstavnik hrvtaskog naroda u Crnoj Gori.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.