PUSTILI GA DA ODIGRA UTAKMICU, PA GA UHAPSILI: Fudbaler priveden zbog nanošenja TEŠKIH TELESNIH POVREDA!
Alvin Kamara, Foto: Profimedia

kao u filmu

PUSTILI GA DA ODIGRA UTAKMICU, PA GA UHAPSILI: Fudbaler priveden zbog nanošenja TEŠKIH TELESNIH POVREDA!

Detektivi iz policijske uprave istražili su izveštaj o tuči u jednom noćnom klubu u Las Vegasu i identifikovali Kamaru kao osumnjičenog

Objavljeno:

Raningbek Nju Orleans Sejntsa, Alvin Kamara, uhapšen je u nedelju u Las Vegasu i optužen za „nasilje koje je dovelo do teških telesnih povreda“, navodi se u saopštenju Metropolitenske policije Las Vegasa u nedelju.

Detektivi iz policijske uprave istražili su izveštaj o tuči u jednom noćnom klubu u Las Vegasu i identifikovali Kamaru kao osumnjičenog, navodi se u saopštenju.

Istraga je utvrdila da je žrtvu zaista pretukao osumnjičeni. Izveštaj je podnet u subotu u lokalnoj bolnici.

Kamara (26) je lociran i priveden bez incidenata nakon Pro Bola u nedelju, na kom je igrao i zabeležio ukupno 23 jarde iz četiri prijema tokom meča.

Prevezen je u pritvorski centar okruga Klark, saopštila je policija. Kamara, čija je kaucija određena na 5.000 dolara, prvi put će se pojaviti pred sudom u ponedeljak.

Istraga je još u toku, saopštila je policija Las Vegasa.

Alvin Kamara, Nju Orleans Sejnts
foto: EPA/Tannen Maury

Petostruki Pro Boler (utakmica svih zvezda NFL-a), Kamara ima 47 tačdauna, 20 hvatanja i ukupno 7.501 jard za pet sezona u ligi - sve sa Nju Orleansom. Prošle sezone imao je ukupno devet tačdauna i 1.337 jardi.

Na Božić 2020. Alvin Kamara je ušao u istoriju NFL lige izjednačivši čak 91 godinu star rekord.

Kamara (25) je u trijumfu "Svetaca" nad Minesota Vajkingsima (52:33) uspeo da postigne čak šest "tačdauna", što je osim njega na jednoj utakmici postigao samo Erni Nevers, i to davne 1929. godine!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.