PRIPREMITE ŠEĆER I VODU PRE ČITANJA KOLIKO KOŠTA ULAZNICA ZA UTAKMICU!
NFL, Foto: Profimedia

VRTOGLAVA CENA

PRIPREMITE ŠEĆER I VODU PRE ČITANJA KOLIKO KOŠTA ULAZNICA ZA UTAKMICU!

Najpopularniji američki sportski događaj Superboul oboriće mnoge rekorde ove godine.

Objavljeno: 07:41h

Jedan od njih je vezan za cene ulaznica za događaj koji će se odigrati u Los Anđelesu u noći između nedelje i ponedeljka 13. i 14. februara.

Na So Fi stadionu u 56. Superboulu sastaće se domaći Los Anđeles Remsi i najveće iznenađenje NFL Sinsinati Bengals.

Los Anđeles će posle 30 godina biti domaćin ovog događaja, pa je i ta činjenica uticala da karte budu nikad skuplje.

Najjeftinija ulaznica za finalni meč iznosi 7.000 dolara, dok su najskuplje dostigle cenu od 78.000 dolara. Prosečna cena finala je 10.427 dolara, što je za skoro 2.000 više nego dosadašnji rekord. Prosečna cena karata za prošlogodišnje finale je iznosila 8.600 dolara, na šta je uticala i činjenica da je zbog kovida kapacitet bio ograničen.

1 / 5 Foto: Profimedia

Cene bi narednih dana mogle da porastu. Los Anđeles je poznat kao centar zabave u Americi, a činjenica da stanovnici ovog grada neće morati da troše novac na putovanja i hotele poskupljuje samu cenu ulaznica.

Zanimljivo je da će drugu godinu zaredom jedan od finalista biti domaćin. Prošle godine je to bio Tampa Bej sa Tomom Brejdijem, a ove godine su Remsi izborili finale na svom terenu. Remsi su u finalu NFC na So Fi stadionu savladali San Francisko Fortinajnerse, a i tada su cene ulaznica oborile rekord. Navijači su za najskuplje NFC finale u istoriji plaćali u proseku plaćali 1.100 dolara, skoro duplo više od prethodnog rekorda koji je iznosio 674 dolara.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.