Srbijo, upoznaj budućeg boks šampiona koji lema kao Tajson i bez jedne ruke! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

S njim niko ne izdržava ni rundu

Srbijo, upoznaj budućeg boks šampiona koji lema kao Tajson i bez jedne ruke! (VIDEO)

Bili smo u teretani na Vračaru, a ono što smo tamo doživeli retko gde može da se vidi. Toliko emocija, razigrane dece, znoja i osmeha... I jedna posebna priča
Objavljeno: 17:02h

Sedeo je u kući i jeo, jeo i samo jeo i gledao TV! Sve dok jednog dana majka nije odlučila da de kod Braće Ribać i da ih zamoli za pomoć!

foto: Filip Plavčić

- Ne znam šta da radim sa detetom! Neće da izađe iz kuće, u depresiji je i ima 100 i kusur kilograma. Samo jede - rekla je treneru.

On joj je tražio da ga dovede, pod hitno, što je gospođa i uradila! Kada je Srki došao na prvi trening, rekao je Ivanu da ne može da se bavi veštinom koju voli, jer ima nedostatak.

ŠOKANTNE VESTI: Konor Mekgregor se odrekao jedne šampionske titule!

- 'Ajde, bre, vidi kakav si! Imaš tu stomačinu, jedeš po ceo dan i noć! Na šta ličiš - odgovorio je Ivan, u pokušaju da motiviše. Uspeo je u tome...

foto: Filip Plavčić

I tada je počela da se piše istorija! Srđan je počeo da trenira iz sve snage, da kao na traci topi kilograme, a to što nema podlakticu, prestalo je da mu pravi ikakav problem!

ZA ISTORIJU: Najjača Srpkinja napada svetsku titulu u boksu! (VIDEO)

Čak je počeo da dovodi i drugare iz škole na sparinge, i niko, ali apsolutno niko, nije uspeo da izdrži sa njim nijednu celu rundu! Mi smo razmišljali da se oprobamo, ali posle onog bacanja po aikido strunjačama odlučili smo da borilačke veštine ostavimo za one vešte ????

Nadamo se da vam se svideo ovaj materijal, a ukoliko jeste, šaljite nam u komentarima predloge za nove priče ovog tipa...

(Aleksa Radosavljević)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.