UŽAS: Poznati sportista (48) pronađen OBEŠEN!
Vladimir Virčis (1973-2022), Foto: Printscreen/YouTube/The Goldm1ne

počivaj u miru, vladimire

UŽAS: Poznati sportista (48) pronađen OBEŠEN!

Policija je na licu mesta pronašla telo muškarca bez znakova života sa modricom na vratu, sumnja se i na ubistvo

Objavljeno: 17:49h

Poznati ukrajinski bokser Volodimir Virčis, poznat kao "Lovac", preminuo je u 49. godini: pronađen je obešen u Kijevu, a policija je pokrenula krivični postupak.

Kijevska policija UE saopštila je da su Virčisovo telo pronašli prolaznici u noći 28. januara u Dnjeparskom okrugu.

- Večeras je kijevska policija dobila poruku od prolaznika da je zatekao obešenog nepoznatog čoveka u blizini kuće u ulici Raise Okipne. Na navedenu adresu stigla je istražna operativna grupa i vozilo hitne pomoći.

Policija je na licu mesta pronašla telo muškarca bez znakova života sa modricom na vratu. Lekari su ga konstatovali mrtvim, a policajci su telo preminulog poslali na pregled. Istražno-operativna grupa je dokumentovala incident i izuzela materijalne dokaze radi sprovođenja neophodnih veštačenja.

Policija je ujutro primila dojavu jedne meštanke da je njen muž noću otišao od kuće i da se još nije vratio. Žena je opisala izgled nestale osobe, a policajci su je pozvali da identifikuje pokojnika, koji je pronađen noću. Kao rezultat toga, utvrđeno je da je u pitanju ukrajinski bokser Volodimir Virčis.

Prema ovoj činjenici, istražno odeljenje PU Dnjepar pokrenulo je krivični postupak iz dela – ubistvo sa predumišljajem, sa naznakom „samoubistvo“. Istraga je u toku.

SUMNJA SE NA UBISTVO?

List Most objavio je da je Virčis 27. januara došao na sud i tražio od izvesnog Vladislava Mangera, čelnika opštinskog veća obalsti Herson, optuženog za ubistvo lokalne aktivistkinje i borca protiv korupcije, Katerine Gandzjuk, da mu vrati dugove.

Virčis je u pomenutom procesu podržao Mangera.

Virčis je imao 48 godina. Ukrajinac je bio IBF interkontinentalni šampion (2003-2004) i VBO interkontinentalni šampion (2005-2006).

U profesionalnom ringu Volodimir Virčis se borio 28 puta i pobedio 26 puta (21 nokautom).

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.