MARSENIĆ ZNA MANE I PREDNOSTI HRVATSKOG TIMA: Imaju dosta vrhunskih igrača, biće opasni ako bude igrao Cindrić!
Foto: Starsport©

zna sve o njima

MARSENIĆ ZNA MANE I PREDNOSTI HRVATSKOG TIMA: Imaju dosta vrhunskih igrača, biće opasni ako bude igrao Cindrić!

Mana može da bude to neiskustvo, imaju nekoliko igrača koji nisu igrali na velikim takmičenjima

Objavljeno:

Odmah posle pobeda nad Ukrajinom, u miks zoni, kapiten Orlova Mijajlo Marsenić rekao je da nisu došli u Segedin da budu treći u grupi nego su cilj trijumfi protiv Hrvatske i Francuske.

Rukometaši Srbije odradili su poslednji trening u Pik Areni koja će u subotu (20.30) da bude dupke puna. Ulaznice su rasprodate, očekuje se neizvestan meč u Balkanskom klasiku protiv Hrvatske.

- Nismo mnogo pričali o Ukrajini, već je to zaboravljeno. Znamo da nam sutra očekuje ozbiljniji rival. Naša prednost mogla bi da bude što je rival izgubio u četvrtak uveče i sigurno je umorniji nego mi. Hrvatska u kakvom god sastavu da igra uvek je ostvarivala dobre rezultate na velikim tunirima. Verujem da možemo da pobedimo, da odigramo odbranu kao protiv Ukajine. To bi mogao da bude ključ trijumfa - rekao je pivotmen Fuhsea iz Berlina.

Mijajlo Marsenić
foto: EPA/Valdrin Xhemaj

Gde su prednosti i mane rivala?

- Hrvatska ima dosta vrhunskih igrača. Recimo Luka Cindrić, ako bude igrao, može u dva poteza da reši utakmicu. Naravno, treba da se fokusiramo i na ostale. Mana može da bude to neiskustvo, imaju nekoliko igrača koji nisu igrali na velikim takmičenjima. Neka tehnička grška, promašeni zicer. Svaku šansu moramo da iskoristimo ako želimo da pobedimo i da odemo u drugu krug - istakao je Marsenić

Podsetimo, pobeda Orlova sigurno donosi drugi krug i bar još četiri utakmice u drugoj rundi u Budimpešti gde bismo se sastali sa najboljim timovima iz Grupe A i B. Tu su viđeni Danci, Slovenci, verovatno domaćini Mađari...

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.