PLAŠIO SE DA NE UBIJE U RINGU! MORAO DA IMA SE*S PRE MEČA, ČAK I U SVLAČIONICI! ŽURIO ZBOG CRTAĆA! Tajsonove TAJNE!
Majk Tajson, Foto: Profimedia

mAJK tAJSON

PLAŠIO SE DA NE UBIJE U RINGU! MORAO DA IMA SE*S PRE MEČA, ČAK I U SVLAČIONICI! ŽURIO ZBOG CRTAĆA! Tajsonove TAJNE!

Bez sumnje, Majk Tajson je bio jedan od najvećih boksera na svetu.

Objavljeno:

Mnogo je priča o Tajsonu i njegovoj prošlosti, koje sve jednostavno nisu savršene, a zanimljivu izjavu dao je njegov bivši vozač i telohranitelj Rudi Gonzales.

Rekao je da je Majk uvek pokušavao da završi rivala jednim udarcem, bilo da se radi o treningu ili zvaničnim mečevima. Da stvar bude zanimljivija, kaže da je nokautirao protivnike da bi stigao kući da gleda popularni crtani film Tom i Džeri.

- Kada je trenirao u Las Vegasu, trening je trebalo da traje između 12 i 17 sati. Bio je veoma ljubazan pre početka treninga, pitao je protivnike šta rade, šta im porodica radi itd.

Majk Tajson
foto: Profimedia

- Onda bi pobedio pet protivnika za sat vremena i više nije imao ko da se bori sa njim. Gledao sam ga kako udara u vreću za udaranje, udarci su bili toliko jaki da je vreća iskočila iz lanca koji ju je podupirao.

Kada su to videli, ostali bokseri su rekli: „U redu, nema šanse da danas uđem u ring sa tobom. Nije me briga koliko mi novca dajete.' U ring su ulazili svi koji su se osećali sposobnim da se suoče sa njim, on bi ih jednom udario i oni bi bili na podu.

Jednom sam ga pitao: 'Šefe, stvarno ne razumem zašto ovo radiš.' Odgovorio je: „Ako gubim vreme, neću biti kod kuće da gledam Toma i Džerija“, rekao je Rudi.

Gonzales je govorio i o tome kako je Majk morao da ima ženu pre svake borbe. Jedna od najvećih tajni je da je imao seks u svlačionici.

Majk Tajson
foto: Profimedia

Nije ga bilo briga ko je devojka. Bukvalno je rekao: 'Ako ne budem imao seks, ubiću rivala u ringu.'

Odveo sam njegove devojke u kupatilo ili svlačionicu“, rekao je Gonzales i dodao: "Njegov najveći strah je bio da ne ubije nekoga u ringu. Znao je da može to da uradi", kaže Gonzales.

Tajson je završio profesionalnu karijeru 2005. sa rezultatom 50-6, a prošle godine se ponovo našao u ringu u egzibicionom meču protiv Roja Džonsa Džej-Rija koji je završio bez pobednika.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.