IGRAČI "ISTUŠIRALI" TRENERA POSLE VELIKE POBEDE: Ali ne vodom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@TheAthleticCFB

ovo nikako nije očekivao

IGRAČI "ISTUŠIRALI" TRENERA POSLE VELIKE POBEDE: Ali ne vodom! (VIDEO)

Obično par najiskusnijih igrača se prihvati ovog zadatka izlivanja vode iz ogromne kante na glavu trenera jer ne reaguju stratezi uvek blagonaklono na ovo iznenađenje

Objavljeno:

Tradicija je u američkim sportovima da igrači u finišu ili odmah po okončanju utakmice ukojoj su ostvarili neku veliku pobedu, za plsman u plej-of, ili osvojili neko takmičenje, "okupaju" svog trenera.

Obično par najiskusnijih igrača se prihvati ovog zadatka izlivanja vode iz ogromne kante na glavu trenera jer ne reaguju stratezi uvek blagonaklono na ovo iznenađenje.

Sada se to dogodilo nakon finala jednog od najvećih koledž takmičenja u američkom fudbalu, ali sa jednom bitnom razlikom.

Centralni Univerzitet Mičigena (CMU na engleskom) savladao je Vašington stejt u popularnom "San bolu" 24:21, a njihovom treneru Džimu MekElvejnu je to bila prva pobeda nad nekim od PAC-12 timova (top 12 franšiza).

Da to proslave, fudbaleri su "istuširali" MekElvejna, ali ne vodom, već kornflejksom!

Zanimljivo, ali svakako bezbednije rešenje jer trener uopšte nije bio ljut i izgleda da mu je bilo drago što je izbegao da se usred zime smoči do gole kože.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.