STRAŠNA TRAGEDIJA! OTAC U PORODIČNOM DOMU UBIO SINA - TALENTOVANOG NFL IGRAČA! Imao svega 23 godine!
Foto: Profimedia

TUGA

STRAŠNA TRAGEDIJA! OTAC U PORODIČNOM DOMU UBIO SINA - TALENTOVANOG NFL IGRAČA! Imao svega 23 godine!

Mladi i talentovani sportista preminuo je u od posledica ranjavanja.On je zajedno sa jednom ženom, za koju se veruje da mu je majka Deniz, prevezen u bolinicu gde mu je konstatovana smrt!

Objavljeno: 22:53h

Priveden je Otis Li Anderson, otac nekada velike koledž zvezda na Univerzitetu Centralna Karolina, a njemu se na teret stavljaju ubistvo i pokušaj ubistva!

Otis Anderson Džunior (23) ubijen je u porodičnoj kući u ponedeljak uveče, a zbog toga je kao glavni osumnjičeni uhapšen njegov otac. Pretpostavlja se da je on ubio talentovanog igrača američkog fudbala koji je do pre samo nekoliko nedelja trenirao sa NFL ekipom.

Otis Li Anderson već je izveden pred sudiju i određeno je da neće moći da napusti pritvor narednih dana, dok je sledeće ročište zakazano za 20. decembra. Tada će se, u prisustvu svog advokata suočiti sa teškim optužbama - ubistvom sina i žene sa kojom se nalazio u kući, a za koju se veruje da mu je majka.

Anderson Džunior igrao je na poziciji raning beka i bio je veoma važan deo tima na koledžu koji je pohađao. Nije uspeo da uđe u NFL ligu preko drafta, ali je dobio priliku da trenira da LA Remsima.

Mesecima je bio deo tima iz Los Anđelesa, odnosno njihove ekipe za treninge, a pre nekoliko nedelja je raskinuta saradnja. Otis je verovatno maštao o novim izazovima i pokušaju da stigne u najjaču ligu na svetu, ali su njegovi snovi prekinuti.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.