PRAVI FINIŠ GODINE: U poslednjoj nedelji 2021. najbolji klubovi Srbije će se boriti za trofej Kupa!
Foto: Espreso.co.rs

PRAVI FINIŠ GODINE: U poslednjoj nedelji 2021. najbolji klubovi Srbije će se boriti za trofej Kupa!

Prvog dana u polufinalu sastaju se: Novi Beograd - Partizan (17.00) i Crvena zvezda - Radnički (19.00). Finale je u utorak od 19 časova

Objavljeno:

Sjajna vaterpolo sezona završiće se finalnim turnirom Kupa Srbije, koji će se odigrati 27. i 28. decembra na bazenu "Milan Gale Muškatirović".

Trofej brani Crvena zvezda, ali je najveći favorit Novi Beograd. A nada ne napušta ni Radnički ni Partizan.

Prvog dana u polufinalu sastaju se: Novi Beograd - Partizan (17.00) i Crvena zvezda - Radnički (19.00). Finale je u utorak od 19 časova.

Novobeograđani su svesni svoje snage, ne beže od uloge favorita, ali i te kako poštuju crno-bele.

- Zadovoljni smo ostvarenim u Ligi šampiona, Jadranskoj ligi i našoj Superligi. Isto tako znamo da ako ne podignemo trofej u utorak, sve što smo uradili do sada neće ništa da znači. Moramo da odigramo dve najbolje utakmice do sada ukoliko želimo da podignemo pehar - naglasio je na presu u VSS strateg Novog Beograda Vladimir Vujasinović.

Partizan je imao problema sa bazenom, pa je trenirao na Dorćolu i u Košutnjaku. Ali, nisu imali, kao preostala tri kluba, teška putovanja i utakmice u Ligi šampiona, tako da veruju da imaju šansu da se domognu trofeja.

- Spremni smo, zadovoljni kako smo do sada igrali u sezoni. Istina, Novi Beograd nas je do sada dva puta pobedio, favorit je, a mi se uzdamo u našu dobru igru i eventualno njihov slab dan. Bilo bi lepo da u 2022. uđemo sa trofejom - istakao je direktor crno-belih Nikola Kuljača.

Duel Kragujevčana i crveno-belih je repriza prošlogodišnjeg finala. U Radničkom žele da idu korak po korak, tako da sportski direktor Nikola Tomašević ističe:

- Crveno-bele respektujemo, fokusirani smo samo na njih, kao i uvek idemo na pobedu. Nadamo se dobrom rezultatu u Kupu.

Strateg Zvezde Aleksandar Filipović je naglasio da imaju i kadrovskih problema, da se nada oporavku prvog centra Miloša Vukićevića.

- Mislim da je ove godine jedan od najjačih turnira. Radnički je izuzetno kvalitetan, ove godine su nas dva puta pobedili. Ali, Kup je nepredvidiv, sve je moguće u jednoj utakmici. Uostalom, ni prošle godine nas nisu videli kao favorita pa smo se radovali trofeju. Voleli bismo da tako bude i sada - optimista je Filipović.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.