PROMENA NA SELEKTORSKOJ POZICIJI: Zoran Terzić napušta klupu Srbije!?
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

šokantno

PROMENA NA SELEKTORSKOJ POZICIJI: Zoran Terzić napušta klupu Srbije!?

Rusija je upravo posle EP u Beogradu ostala bez selektora pošto je italijanski stručnjak Serđo Busato okončao mandat na klupi

Objavljeno:

Najdugovečniji selektor srpskog sporta je izgleda posle 19 godina završio misiju na klupi naše reprezentacije. Prema informacijama medija iz Italije i Rusije, odbojkaški trener Zoran Terzić je najozbiljniji kandidat da preuzme kormilo ruske reprezentacije.

Prema pisanju specijalizovanih odbojkaških medija iz Italije i ruskih medija bliskih tamošnjem Savezu, Terzić je glavni favorit da sedne na klupu Rusije. Prema njihovim saznanjima on je slobodan pošto mu je posle letošnjeg EP u Beogradu istekao ugovor sa Odbojkaškim savezom Srbije i nije dogovoren produžetak saradnje.

Rusija je upravo posle EP u Beogradu ostala bez selektora pošto je italijanski stručnjak Serđo Busato okončao mandat na klupi. Od tada traje neizvesnost ko će ga naslediti. Prvo se pominjao Italijan Stefano Lavarini i delovalo je da će on dobiti posao. Ali u tamošnjem Savezu došlo do nesuglasica i podeljenosti oko angažmana aktuelnog trenera Novare.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.