ZVEZDA I ŽELEZNIČAR BLIŽI FINALU: Crveno-bele dobile prvi meč protiv Uba, Lajkovčanke protutnjale Obrenovcem!
Foto: EPA/Maciej Kulczynski

kup srbije

ZVEZDA I ŽELEZNIČAR BLIŽI FINALU: Crveno-bele dobile prvi meč protiv Uba, Lajkovčanke protutnjale Obrenovcem!

U drugom ploufinalu igraju TENT i Železničar

Objavljeno:

Odbojkašice Crvene zvezde pobedile su danas u Beogradu ekipu Uba sa sa 3:1, po setovima 19:25, 25:13, 25:19 i 25:20, u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije.

Crveno-bele je do pobede vodila Jelena Lazić sa 27 poena, a najbolje su je pratile Jelena Delić i Ana Živojinović sa po 12 poena, dok je Isidora Rodić upisala deset.

U redovima Uba, aktuelnog šampiona Srbije, najbolja je bila Ljubica Kecman sa 16 poena, dok je Sofija Medić utakmicu završila sa tri poena manje.

Revanš meč između ovih ekipa odigraće se 14. ili 15. decembra.

U drugom polufinalu, odbojkašice Železničara iz Lajkovca pobedile su večeras u Obrenovcu domaći TENT sa 3:0, po setovima 25:22, 25:20 i 25:19.

Aktuelne pobednice nacionalnog Kupa do maksimalne pobede su vodile Aleksandra Uzelac sa 16, Barbara Batinić sa 14, i Ljubica Milojević sa 13 poena.

U redovima TENT-a najbolja su bile Ana Mitrović i Hena Kurtagić sa po 11 poena.

Revanš meč Železničara i TENT-a odigraće se 21. ili 22. decembra.

U slučaju da protivnici imaju po jednu pobedu finalistu odredjuje bolji set količnik iz odigranih utakmica, odnosno bolji poen količnik iz svake utakmice pojedinačno, ako je set količnik isti.

Ako se na ovakav način ne može odrediti finalista, igraće se dodatni "zlatni set", koji odredjuje konačnog pobednika polufinala.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.