'VUK' ODBIO POZIV TAJSONA: Kao muslimanu, ne sviđa mi se Majkova prošlost - NASILJE, TABLETE, MARIHUANA!
Foto: EPA/John G Mabanglo, Profimedia

principijelan

'VUK' ODBIO POZIV TAJSONA: Kao muslimanu, ne sviđa mi se Majkova prošlost - NASILJE, TABLETE, MARIHUANA!

Ne osuđujem nikoga, lako čoveku može sve da se okrene u glavi, ali jednostavno nisam hteo da idem u tu emisiju - zaključio je popularni Borz

Objavljeno:

Švedski MMA borac čečenskog porekla, Hamzat Čimajev, odbio je da gostuje u podkestu legendarnog Majka Tajsona.

Čimajev je postao velika ikona borilačkog sporta i ovaj 27-godišnjak bez problema dolazi do trijumfa u oktagonu. Trenutno ima skor 10-0, a poslednju pobedu ostvario je prošlog meseca protiv Džeka Hermansona.

Hamzat Čimajev
foto: Profimedia

Kao i mnoge druge zvezde, Chimaev je odbio da gostuje kod slavnog i legendarnog Tajsona, ali je odbio.

Podkest "Gvozdenog Majka" pod nazivom Hotboxin' postao je pravi hit, a tamo su već gostovala velika imena poput Habiba Nurmagomedova, Oskara de la Hoje i Klarese Šilds.

Čimajev je, međutim, otkrio kako nije veliki pobornik nekih Tajsonovih kontroverznih ludorija iz prošlosti, objašnjavajući razloge svoje odluke da ne gostuje u njegovom podkestu, iako je priznao da ceni legendarnog boksera.

- Dobio sam poziv kod Tajsona, ali nisam otišao. Ne sviđa mi se to što ima iza sebe - nasilje, tablete, marihuana. Meni kao muslimanu se to ne sviđa i nisam ljubitelj tih stvari. Poštujem ga i dalje kao borca i kao osobu, prošao je puno toga, ali i napravio mnogo loših stvari. Može da se dogodi svakome, niko ne zna šta mene čeka, ali kao borcu i sportisti, ne sviđa mi se Tajsonova prošlost - priznao je Hamzat.

Majk Tajson
foto: Profimedia

- Ne osuđujem nikoga, lako čoveku može sve da se okrene u glavi, ali jednostavno nisam hteo da idem u tu emisiju - zaključio je popularni Borz ('Vuk').

Čimajev bi navodno trebalo da se vrati u akciju u sledećih nekoliko meseci pre potencijalnog izazova za UFC zlato 2022. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.