BIVŠI DILER I KRIMINALAC SPAS NAŠAO U MMA BORBAMA: Sada je na njih navučen! (VIDEO)
Foto: instagram/walter.pugliesi.mma

Surova životna priča

BIVŠI DILER I KRIMINALAC SPAS NAŠAO U MMA BORBAMA: Sada je na njih navučen! (VIDEO)

Kontroverzni italijanski MMA borac Valter Puljezi (28) stigao je do najubedljivije pobede u profesionalnoj karijeri. Zahvaljujući letećem kolenu kojim je pogodio u glavu rivala sve je bilo gotovo za samo sedam sekundi.

Objavljeno:

Borac koji je tetoviran po celom telu, a pre profesionalne karijere je bio diler droge, nije imao težak posao da "završi" protivnika nakon što ga je u prvim sekundama poslao na pod. Usledilo je nekoliko žestokih udaraca po ošamućenom Ukrajincu Konstantinu Liniku koji nije imao nikakve šanse.

Ova borba odigrala se u okviru italijanske promocije "Zlatni kavez", ali publika nije imala priliku da dugo uživa u predstavi.

Puljezi, kojeg u MMA svetu zovu "Kraken", rutinirao je ukrajinskog borca nakon udarca u levi deo lobanje. Bila je ovo njegova osma pobeda u 11 borbi. Iako nije u svetskom vrhu što se tiče umeća u oktagonu, Puljezi privlači mnogo pažnje gde god se pojavi.

Lako je prepoznatljiv zbog tetovaže, a ima i veoma burnu prošlost.

Dolazi iz sirote porodice, a oboje roditelja su mu imali problema sa drogom. Zbog toga ni on često nije bio kod kuće, odrastao je na ulici i veoma brzo ušao u svet kriminala. Počeo je da krade i diluje, a već sa 15 godina uhapšen je po prvi put.

Preko dve godine proveo je na rehabilitaciji. a kako je istakao je u jednom intervjuu drogu je zamenio MMA sport. Sad je zavisnik od borbe, konstantno želi da se takmiči i tvrdi da mu je ulazak u ovaj sport spasao život.

Espreso/Mondo


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.