VELIKI PEH: Lider rukometne reprezentacije Srbije doživeo ozbiljnu povredu (FOTO)
Foto: Starsport©

selektor u problemu

VELIKI PEH: Lider rukometne reprezentacije Srbije doživeo ozbiljnu povredu (FOTO)

Petra Nenadića čeka pauza od šest nedelja pa je zato neizvesno njegovo učešće na Evropskom prvenstvu

Objavljeno: 19:56h

Ostalo je mesec i po dana do početka Evropskog prvenstva za rukometaše, a selektoru Toniju Đeroni već je stigla informacija od koje ga je zabolela glava.

Lider rukometne reprezentacije Petar Nenadić ozbiljnije je povredio butni mišić i za njega je, što se takmičenja tiče, ova godina završena. Kako je objavio njegov klub Vesprem na sajtu, kreativnog srednjeg beka čeka pauza od šest nedelja.

Tih šest nedelja se tačno poklapa sa početkom Evropskog prvenstva u Segedinu (13. januar), pa po tim informacijama deluje malo verovatno da će Petar biti spremi za šampionat.

Nenadić je posle perioda kada nije igrao za reprezentaciju Srbije odlučio da se vrati kada je Španac Toni Đerona izabran za novog selektora. Najvažnije mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, protiv Francuske, propustio je zbog problema sa leđima, ali je kasnije igrao protiv Grčke.

Reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu u Segedinu igrati u grupi sa Hrvatskom, Francuskom i Ukrajinom. Prve dve selekcije će proći u sledeći krug takmičenja.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.