ŠAMPIONKU NAPAO KOLEGA: Kolenom mi pritisnuo vrat, gazio mi lice... GOLA sam potrčala niz hodnik VRIŠTEĆI ZA POMOĆ!
Foto: Printscreen/Instagram/@nrmontano

teksaški debakl

ŠAMPIONKU NAPAO KOLEGA: Kolenom mi pritisnuo vrat, gazio mi lice... GOLA sam potrčala niz hodnik VRIŠTEĆI ZA POMOĆ!

Ova 32-godišnjakinja objavila je na društvenim mrežama potresnu ispovest u kojoj tvrdi da ju je Votson napao u jednom hotelu u Teksasu

Objavljeno:

Nekadašnja šampionka UFC muva kategorije Niko Montanjo (32) primljena je u bolnicu nakon što ju je navodno pretukao izvesni MMA borac Džastin Votson.

Ova 32-godišnjakinja objavila je na društvenim mrežama potresnu ispovest u kojoj tvrdi da ju je Votson napao u jednom hotelu u Teksasu.

Niko Montano
foto: Profimedia

- Večeras mi je Džastin Votson kolenom pritisnuo vrat, gazio mi je lice, udarao, te mi svezao kosu oko svoje šake i okvira kreveta. U sekundi sam se uspela izvući i gola sam potrčala niz hodnik vrišteći za pomoć. Srećom, neko iz hotela je čuo moju vrisku i došao je u pomoć - napisala je ona i nastavila:

- Ja sam u Teksasu, uplašena sam i ne znam gde se on nalazi. Trenutno sam u bolnici i srećna sam što sam imala snagu i tehniku da se odbranim.

Niko je u napadu doživela povrede lica, ali ne radi se o težim povredama i otpuštena je iz bolnice.

Na Instagramu se javio i Votson koji je kratko napisao.

- Uvek postoje dve strane priče i, verujte mi, Niko i ostatak sveta bi trebalo što pre otrezniti. Nema potrebe da se išta objašnjava. Policajci su bili tu, napravili su uviđaj i niko nije uhapšen. Tužno je to što je otišla u bolnicu. Zato kažem da postoje dve strane priče, a ona pokušava da njena priča bude glavna.

Niko Montano je 2017. godine postala prva UFC šampionka muva kategorije. Nešto kasnije joj je oduzeta titula zbog nemogućnosti skidanja kilograma.

Potom je pala i na doping testu, da bi u avgustu ove godine dobila otkaz u UFC-u.

Džastin Votson je nepoznat MMA borac. Ima jedan profesionalni meč u kom je upisao poraz.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.