VELIKA ČAST ZA MLADU ATLETIČARKU: Adriana Vilagoš proglašena za drugu najbolju mladu sportistkinju u Evropi!
Foto: Atletski savez Srbije

lepo

VELIKA ČAST ZA MLADU ATLETIČARKU: Adriana Vilagoš proglašena za drugu najbolju mladu sportistkinju u Evropi!

Nagrada za najboljeg mladog sportistu Evrope "Pjotr Nurovski" dodeljuje se od 2010. godine

Objavljeno:

Srpska atletičarka Adriana Vilagoš je drugi najbolji mladi sportista Evrope.

Adriana je osvojila sjajno drugo mesto u konkurenciji pet finalista odabranih od strane Evropskih olimpijskih komiteta, a izbor je održan večeras u slovačkom gradu Samorinu.

Adriani je čestitao Olimpijski komitet Srbije.

- Ponos, izvrsnost i budućnost - bravo Adriana. Olimpijski komitet Srbije čestita Adriani, njenom stručnom timu i Atletskom savezu Srbije na ostvarenim sjajnim rezultatima! - stoji u saopštenju OKS.

Adriana je svetska juniorska šampionka u bacanju koplja. U konkurenciji su se nalazili još skejtborder Skaj Braun iz Velike Britanije, tekvondistkinja Adrijana Ćerezo Iglesias iz Španije, gimnastičarka Viktorija Listunova iz Rusije i plivač David Popovići iz Rumunije.

Nagrada za najboljeg mladog sportistu Evrope "Pjotr Nurovski" dodeljuje se od 2010. godine, a nagradu za najboljeg mladog sportistu Evrope za ovu godinu ispred naše takmičarke odneo je sportista iz Rumunije, David Popovići.

- Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što sam od strane svog nacionalnog olimpijskog komiteta kandidovana za ovu prestižnu nagradu. Zahvalna sam što imam priliku da stojim pred vama i da vam se obratim. Smatram da su svi finalisti napravili izuzetne rezultate i ja im iskreno čestitam na predanom radu. Dragi finalisti, što se mene tiče, bez obzira ko večeras osvoji prvo mesto, mi smo svi pobednici - rekla je Vilagoš.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.