ČUVENI BOKSER SKROMAN KAO I OBIČNO: Ovo je moj deveti neboder, najviši je u Americi!
Foto: Profimedia

samo da znate

ČUVENI BOKSER SKROMAN KAO I OBIČNO: Ovo je moj deveti neboder, najviši je u Americi!

Sa sobom nosi torbe pune novčanica, a nekoliko puta ih je istresao u emisijama - valjda da dokaže da je unutra stvarno novac

Objavljeno:

Profesionalni bokser Flojd Mejveder otkrio je kako poseduje čak devet nebodera, a jedan od njih smatra se najvišom komercijalnom zgradom u Sjedinjenim Državama.

Popularni "Novac" se službeno iz boksa povukao 2017. godine sa skorom pobeda i poraza 50-0 , a tokom borbi je zaradio čak milijardu dolara. Poznat je po tome što neprestano prezentuje luksuzan način života i kupuje sve što mu dođe pod ruku - uglavnom nekretnine, automobile, jahte, a nema problem i da stotine hiljada dolara prokocka za nekoliko minuta.

Flojd Mejveder
foto: Profimedia

Sa sobom nosi torbe pune novčanica, a nekoliko puta ih je istresao u emisijama - valjda da dokaže da je unutra stvarno novac.

Sve u svemu, život kakav je mnogima nezamisliv. O sebi priča u trećem licu.

- Dobro sam. Flojd Mejveder je napravio mnogo pametnih ulaganja, a jedna od zgrada koje posedujem najviša je poslovna zgrada u Americi. Dakle, ako budete imali priliku da dođete u Njujork, pogledajte je. Ovo je moj deveti neboder - pohvalio se Mejveder.

Zgrada koju pominje je "One Vanderbilt", neboder od 93 sprata u četvrti Midtaun Menhetn u Njujorlku.

Flojd Mejveder
foto: AP

Mejveder ima udele u zgradi koja je otvorena 2020. nakon tri godine izgradnje. Iako je 2017. godine nakon pobede nad Konorom MekGregorom okačio rukavice o klin, vratio se kasnije u dva egzibiciona okršaja, prvi protiv japanskog kikboksera Tenšina Nasukave koji je dobio u jednoj rundi, a u junu ove godine odmerio je snage sa jutjuberom Loganom Polom u spektaklu.

Uprkos tome što nema želju da nastavi bavljenje profesionalnim boksom, neporaženi velikan nikada neće izgubiti strast za zaradom. Pre se hvalio kako je za 24 minuta u ringu zaradio 100 miliona dolara...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.