PAZITE KAKVE KOMENTARE OSTAVLJATE: MMA borac pronašao "fana" koji ga je prozivao, pa ga NOKAUTIRAO!
Foto: youtube.com/ Bare Knuckle Fighting Championship

oprezno

PAZITE KAKVE KOMENTARE OSTAVLJATE: MMA borac pronašao "fana" koji ga je prozivao, pa ga NOKAUTIRAO!

Često se može naići na raspravu u komentarima, ali retko kada se prenese u "pesničenje"

Objavljeno:

MMA borac, ujedno i čovek koji drži rekord za najbrži nokaut u boksu bez rukavica, Ulises Dijaz optužen je da je pesnicom u lice udario čoveka koji ga je vređao na internetu, prenose američki mediji.

Ulises Dijaz je u karijeri izgubio samo jedan meč u boksu, trenutno je na skoru od 12-1, dok u MMA borbama ima jednu pobedu iz isto toliko mečeva. Ipak, on je javnosti najpoznatiji po tome što je u "bare knuckle" meču protivnika Donelija Benedeta nokautirao za samo tri sekunde.

Očigledno je da ovaj borac ima "kratak fitilj", pošto, kako navode mediji na Floridi, on je krenuo u potragu za čovekom koji ga je kritikovao na internetu. Da stvar bude gora, uspeo je da ga pronađe i čak ga je udario ispred njegove kuće. Dijaz će zbog ovoga platiti kaznu u iznosu do 5.000 dolara, dok identitet čoveka još nije obelodanjen.

Publika širom društvenih mreža je rekla da sada mora biti "oprezna" i da paze šta pišu kada je reč o kritikama boraca, pogotovo Dijazovih, čije društvene mreže su postale još popularnije otkad je u vezi sa WWE superstartom, Denom Bruk.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.