OKUPLJA SE RUKOMETNA REPREZENTACIJA SRBIJE: Biće to izuzetno naporna radna nedelja
Foto: rss.org.rs

pauza u prvenstvima

OKUPLJA SE RUKOMETNA REPREZENTACIJA SRBIJE: Biće to izuzetno naporna radna nedelja

Izabranici Tonija Đerone odigraće u Bratislavi dve kontrolne utakmice protiv reprezentacije Slovačke 5. i 6. novembra

Objavljeno: 15:31h

Muška seniorska reprezentacija Srbije okuplja se u EHF nedelji nacionalnih timova od 01. do 06. novembra 2021. godine.

Okupljanje je zakazno za nedelju, 31. oktobar u večernjim časovima, a trenažne aktivnosti "orlova" odvijaće se u SC FSS u Staroj Pazovi od 01. do 04. novembra.

Izabranici selektora Tonija Đerone zatim putuju u Bratislavu, gde će odigrati dve kontrolne utakmice protiv reprezentacije Slovačke 5. i 6. novembra, a sve u sklopu priprema za EHF EURO 2022.

Na spisku se nalaze: golmani Dejan Milosavljev (Berlin), Vladimir Cupara (Vesprem) i Milan Bomaštar (Ademar), leva krila Nemanja Ilić (Feniks Tuluz) i Vanja Ilić (Šartr MHB), pivotmeni Mijajlo Marsenić (Berlin), Dragan Pešmalbek (Nant) i Živan Pešić (Hapoel Rišon), desna krila Bogdan Radivojević (MOL Pik Seged) i Darko Đukić (Vardar 1957), bekovi Petar Đorđić (Benfika), Ilija Abutović (Raj Neker Leven), Uroš Borzaš (Feniks Tuluz), Stevan Sretenović (Bakau), Lazar Kukić (Benfika), Aleksa Kolaković (San Rafael), Marko Milosavljević (Ademar), Jovica Nikolić (Vojvodina), Miloš Orbović (K Lucern) i Milan Milić (Nant).

Evropsko prvenstvo održava se u Mađarskoj i Slovačkoj od 13. do 30. januara 2022. godine, a reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu igrati u grupi C u Segedinu sa selekcijama Hrvatske, Francuske i Ukrajine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.