ZAHVALILI MU SE NA SARADNJI: Rezulati izostali, selektor Srbije ostao bez posla
Foto: Starsport

promena na klupi

ZAHVALILI MU SE NA SARADNJI: Rezulati izostali, selektor Srbije ostao bez posla

Uprava Krima imelnovala je Natašu Derepasko za novog šefa stručnog štaba

Objavljeno: 10:55h

Selektor reprezentacije Srbije Uroš Bregar nije više trener Krima. Mladi stručnjak je sporazumno raskinuo ugovor sa slovenčakim šampionom posle veoma lošeg starta u Ligi šampiona.

Ekipa od koje se očekivalo da ove godine bude pravi bum u najjačoj ligi sveta nije opravdala očekivanja, u pet odigranih kola Krim je zabeležio samo jednu pobedu. Međutim, upravu kluba je više zabrinula jako loša igra i forma igračica, od ostvarenih rezultata.

Slovenački tim je letos angažovao vrhunske igračice, jedne od vodećih u Evropi, Andreu Lekić, Alison Pino i Barbaru Arenhart, dok su stigle i bivše reprezentativke Srbije Katarina Krpež-Šlezak i Dragana Cvijić, kao i Sanja Radosavljević koja se još uvek oporavlja od povrede.

Uroš Bregar
foto: Starsport

Zato je slovenački šampion imao velike planove pred ovu sezonu posle mnogo godina, ali je u Grupi B posle pet kola pretposlednji sa dva boda.

Uprava kluba je izdala ovim povodm kratko saopštenje:

- Krim Merkator je značajno pojačao tim pred ovu sezonu i postavio visoke ciljeve u Ligi šampiona. Nažalost, rezultati nisu pratili te ciljeve.

Uprava kluba je imelnovala Natašu Derepasko za novog šefa stručnog štaba, koja je do nedavno obavljala funkciju pomoćnog trenera. Ona je dugogodišnja igračica tima iz Ljubljane sa kojim je dva puta osvojila titulu prvaka Evrope. Posle karijere je ostala u rukometu i značajno doprinela razvoju mladih igrača u ljubljanskom klubu, a takođe i ima najviše trenerske licence.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.