ZORAN GAJIĆ GOVORIO O SMENI SELEKTORA: Moram da kažem da smo takvu odluku doneli teška srca, Boba je naš!
Foto: Starsport©

izjava

ZORAN GAJIĆ GOVORIO O SMENI SELEKTORA: Moram da kažem da smo takvu odluku doneli teška srca, Boba je naš!

Naše odbojkaše uz standardno učešće u Ligi nacija, narednog leta čeka veliki izazov na Svetskom prvenstvu

Objavljeno:

Neke ljude je šokirala vest, neki su očekivali da će se nešto tako i dogoditi. Odbojkaški savez Srbije je objavio na zvaničnom sajtu da Slobodan Kovač više nije selektor muške reprezentacije Srbije.

Odbojkaši su ove godine propustili Olimpijske igre, a na Evropskom prvenstvu im je medalja izmakla za dlaku. Završili su takmičenje na četvrtom mestu, a mesec dana posle toga odlučeno je da se sa selektorom saradnja ne nastavi. Tu odluku Saveza za Mozzart sport prokomentarisao je predsednik Zoran Gajić.

- Moram da kažem da smo takvu odluku doneli teška srca. Boba je naš i ostaće zauvek naš. Međutim, moralo je nešto da se menja. Predsedništvo je odlučilo tako i idemo dalje... - rekao je Gajić.

Kovač je na mestu selektora zamenio Nikolu Grbića pre dve godine. O kandidatima za užarenu klupu prvi čovek Saveza nije želeo konkretno da priča.

- Veliko je interesovanje za mesto selektora. Uvek je tako bilo kada je muška odbojkaška reprezentacija u pitanju. Imamo dovoljno vremena da odlučimo ko će da sedne na klupu - podvukao je Gajić.

Naše odbojkaše uz standardno učešće u Ligi nacija, narednog leta čeka veliki izazov na Svetskom prvenstvu. Planetarni šampionat se igra u Rusiji od 26. avgusta do 11. septembra, a naša reprezentacija je u grupi sa domaćim timom, Tunisom i Portorikom.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.