FJURI LJUT POSLE POTEZA VAJLDERA: On je loš gubitnik, idiot!
Foto: EPA/Etienne Laurent

možda i jeste

FJURI LJUT POSLE POTEZA VAJLDERA: On je loš gubitnik, idiot!

Ja sam sportista, otišao sam prema njemu da pokažem poštovanje i on nije želeo da uzvrati. To je njegov problem, moliću se da mu Bog omekša srce

Objavljeno: 07:07h

Tajson Fjuri bio je vidno razočaran jer je Dionte Vajlder odbio da mu čestita na pobedi.

Britanac je pobedio tehničkim nokautom u 11. rundi i tako drugi put uzastopno pobedio Vajldera čime je zadržao WBC pojas.

Na pitanje da prokomentariše to što je Vajlder odbio da mu čestita, brzo napustivši ring, rekao je:

- On je loš gubitnik, idiot! On, Dionte Vajlder nema nimalo ljubavi prema meni jer sam ga dobio tri puta. Ja sam sportista, otišao sam prema njemu da pokažem poštovanje i on nije želeo da uzvrati. To je njegov problem, moliću se da mu Bog omekša srce - rekao je Fjuri.

Zahvalio se svima koji su došli u Las Vegas da vide ovaj spektakl.

- Hvala svima koji su došli da podrže mene i ovaj sport. Hvala vam. Bila je to sjajna borba, ovaj 9. oktobar biće upamćen u istoriji po jednoj velikoj borbi. Kako je jednom Džon Vejn rekao, ja sam napravljen od gvožda i čelika. Hvala mom spasitelju Isusu Hristu, u njegovo ime sam odneo pobedu. Slava njemu za ovu pobedu - dodao je Tajson Fjuri.

Priznaje da mu nije bilo nimalo lako da izdrži veliku bitku u ringu.

- Bio sam na patosu nekoliko puta, povređen. Vajlder snažno udara, jak je. I ja sam mu zadao nekoliko teških udaraca. Ova borba bila je vredna bilo koje trilogije u našem sportu. Nema opravdanja, Vajder me je dobro namučio za ove pare. Uvek kažem, ja sam najbolji na svetu, a on je drugi najbolji - zaključio je Fjuri.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.