OČEKUJE IH SEZONA PUNA IZAZOVA: Vaterpolo klub Novi Beograd potpuno renoviran i silno pojačan (FOTO)
Foto: VK Novi Beograd

MOĆAN TIM

OČEKUJE IH SEZONA PUNA IZAZOVA: Vaterpolo klub Novi Beograd potpuno renoviran i silno pojačan (FOTO)

Na otvorenom bazenu “11. april” u Beogradu održana je izuzetno atraktivna promocija

Objavljeno: 16:30h

Vaterpolo klub Novi Beograd najavio je svoje učešće u predstojećoj sezoni koja će biti prepuna izazova. Sa potpuno renoviranim i silno pojačanim timom, Novobeograđani će se takmičiti u domaćem šampionatu i Kupu, regionalnoj ligi i Ligi šampiona, u kojoj će po drugi put uzastopno biti domaćini Fajnal-ejta.

Kao najbolja moguća uvertira svemu tome, na otvorenom bazenu “11. april” održana je izuzetno atraktivna promocija tima, dostojna vrhunskih vaterpolo zvezda koje je u svojim redovima okupio Novi Beograd, i koja je na najbolji način posvedočila o velikim ambicijama kluba.

- Izuzetna je privilegija imati mogućnost da se vratim u Beograd i da igram vaterpolo na vrhusnkom nivou - poručio je kapiten Novog Beograda Dušan Mandić i dodao:

Dušan Mandić
foto: VK Novi Beograd

- Milslim da će jačanje Vaterpolo kluba Novi Beograd i te kako doprineti jačanju i naše reprezentacije i srpskog vaterpola u celini. Ovo je jedan novi talas, potpuno nova priča i pozivam ljubitelje vaterpola da budu uz nas, da prate naše utakmice i da nas bodre, a mi igrači ćemo našu priču praviti u bazenu i govoriti partijama koje budemo pružali - rekao je Mandić.

Osim Dušana Mandića, boje Novog Beograda u predstojećoj sezoni braniće još Viktor i Strahinja Rašović, Gojko i Duško Pijetlović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Angelos Vlahopulos, Đorđe Vučinić, Žoao Pedro Fernandeš, Nika Šušiašvili, Draško Gogov, Petar Tomić, Miroslav Perković, Vasilije Martinović, Matija Vlahović i Petar Mitrović.

Veliku pažnju Novi Beograd pokloniće i svojim mlađim kategorijama, za čiji razvoj je strateški opredeljen. Oformljeno je čak šest mlađih selekcija, kao i B tim Vukovi sa jasnom idejom da se u budućnosti igrači za prvi tim crpe upravo iz sopstvenog pogona. Posvećenost mladima i radu sa mlađim kategorijama ima i širi društveni značaj kome Novi Beograd takođe teži. To je popularizacija bavljenja sportom i vaterpolom, među decom, pre svega zbog njihovog pravilnog fizičkog i mentalnog zdravlja i razvoja.

Vladimir Vujasinović
foto: VK Novi Beograd

- Sva ova deca koju smo u defileu videli ovde na bazenu su naše bogatstvo. Poželeću im mnogo sreće, i njima i njihovim roditeljima. Voleo bih pre svega da ovde provedu zabavnu godinu, punu uzbuđenja, da se druže i da im zaista bude lepo na ovom bazenu. Ako uz to dođe i neki uspeh, biće to prava stvar, a svi se nadam da će uspeha biti - rekao je šef stručnog štaba Novog Beograda Vladimir Vujasinović, kome će u radu asistirati Aleksandar Bakić i Đorđe Filipović.

Osim igračkog kadra, Novi Beograd znatno je ojačao i svoje organizacione strukture, pa je tako za novog predsednika kluba imenovan Nikola Malbaša.

- U novu sezonu ulazimo sa velikim ambicijama i visokim ciljevima. Predstoji nam mnogo dobrih utakmica i ponovno domaćinstvo Fajanl-ejta Lige šampiona. Oformili smo izuzetno kvalitetan tim i nadam se da će publika uživati u uzbudljivim mečevima. Igračima i stručnom štabu poželeću mnogo sreće i nadam se da ćemo se na kraju sezone na ovom bazenu svi zajedno radovati pobedama i velikim uspesima Novog Beograda - istakao je Malbaša.

Novi Beograd redizajnirao je i grb kluba, dobio je novu sportsku opremu, znatno proširio i krug sponzora, a iz menadžmenta poručuju da će prisustvo utakmicama na bazenu “11. april”, uz spektakl u bazenu i sav prateći sadržaj oko bazena, na neki način biti privilegija.

Slobodan Soro
foto: VK Novi Beograd

- Ove godine smo se znatno pojačali, ne samo igračima u prvom timu, već i organizaciono. Zato mislim da možemo mnogo toga da uradimo. Pozivam i publiku i medije da nas prate i da zajedno rastemo - istakao je sportski direktor Novog Beograd i nekadašnji trofejni reprezentativac Slobodan Soro.

Prvu utrakmicu u novoj sezoni vaterpolo klub Novi Beograd igraće 6. oktobra u šampionatu Srbije, a protivnik će biti niški Nais.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.