KRALJ CIGANA PRED 3. BORBU SA BRONZANIM BOMBARDEROM: Vajlder bi lagano dobio Džošuu i Usika - ipak, mene ne može!
Foto: EPA/Etienne Laurent

NIKAD UČTIVIJI PREMA RIVALIMA

KRALJ CIGANA PRED 3. BORBU SA BRONZANIM BOMBARDEROM: Vajlder bi lagano dobio Džošuu i Usika - ipak, mene ne može!

Po proceni mnogih najbolji bokseri današnjice, Tajson Fjuri i Diontej Vajlder će uskoro ukrstiti rukavice u još jednom spektaklu

Objavljeno:

Tajson Fjuri će 9. oktobra u Las Vegasu braniti pojas prvaka teške kategorije protiv Dionteja Vajldera.

Treći obračun dvojice boksera izaziva ponovo veliku pažnju, zasluženo posle dva spektakla koje su priredili u prve dve borbe, a Kralj Cigana je poprilično nahvalio Vajldera pred ovaj meč.

Tajson Fjuri, Diontej Vajlder
foto: EPA/Etienne Laurent

Fjuri tvrdi da bi Vajlder pobedio sve druge boksere, među kojima su Oleksander Usik i Entoni Džošua, ali da njega ne može.

- Diontej Vajlder je trenutno najopasniji teškaš. Po mom mišljenju, Vajlder bi lagano dobio Džošuu, Usika i ostatak divizije. Ipak, mene ne može - rekao je Fjuri.

"Kralj Cigana" nas je navikao na bezočne uvrede rivalima, a sada čak nije želeo ni da se naslađuje porazom velikog rivala Džošue sa kojim mu je propao veliki obračun nakon što je ovaj poražen od "Mačke" Usika.

- Neću nikoga uzimati u usta dok je na dnu. To nije moj stil. Radije ću spomenuti nekog ko je na vrhu trenutno. Ne želim da 'diram' nikog ko je u lošoj fazi karijere - istakao je Fjuri.

Tajson Fjuri, Diontej Vajlder
foto: AP/Mary Altaffer

Prva borba Fjurija i Vajldera iz decembra 2018. godine najbolja je još od dvoboja Lenoksa Luisa i Vitalija Klička, a završena je nerešeno, dok je Fjuri u februaru 2020. godine tehničkim nokautom u sedmoj rundi pobedio "Bronzanog bombardera".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.