KAKAV MEČ: Grin Bej predvođen sjajnim Rodžersom nakon "infarkt" završnice savladao Fortinajnerse!
Foto: Profimedia

spektakl

KAKAV MEČ: Grin Bej predvođen sjajnim Rodžersom nakon "infarkt" završnice savladao Fortinajnerse!

Definitivno smo utakmicu kola gledali u Santa Klari

Objavljeno:

U noći između nedelje i ponedeljka viđen je fantatsičan meč u Santa Klari – gostujući Grin Bej Pekersi pobedili su San Francisko Fortinajnerse rezultatom 30:28 u dramatičnoj završnici posle uspešnog šuta Mejsona Krozbija sa 51 jarda. Gosti su imali samo 37 sekundi za organizovanje napada koji je rezultirao osvajanjem tri boda i pobedom.

Bila je to druga pobeda u sezoni za tim iz Viskonsina, pošto su u prethodnoj nedelji bili bolji od Detroit Lajonsa, a na otvaranju sezone ih je ubedljivo porazio Nju Orleans. Najnersi su doživeli prvi poraz jer su u prve dve runde sezone savladali Detroit i Filadelfiju.

Eron Rodžers
foto: Profimedia

Odlično su startovali gosti i sredinom drugog perioda su imali vođstvo 17:0 posle fild gola Krozbija, hvatanja za tačdaums Davantea Adamsa i tačdauna posle trčanja Erona Džonsa.

Ipak, tada je odlično zaigrala ekipa domaćih – Lens, Aijuk, Simon i Juščuk su beležili tačdaune i u finiš je San Francisko ušao sa prednošću od jednog poena.

Samo je 37 sekundi ostalo do kraja meča, a Eron Rodžers je „provukao“ dva pasa za Adamsa za ukupno 42 jarda. Grin Bej je tada imao šut sa 51 jarda, a Krozbi je bio precizan za veliki slavlje gostiju.

Iskusni Rodžers je kompletirao 23 od 33 pasa za 261 jard ukupno dodavanjima, od čega dva tačdauna.

U narednom kolu Grin Bej u nedelju dočekuje Pitsburg Stilerse, dok će San Francisko istog dana ugostiti Sijetl Sihokse.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.