MIK ŠUMAHER IZBORIO UGOVOR I ZA SLEDEĆU SEZONU: HAS zadržao dvojac pilota i obećao im bolje bolide u 2022.
Foto: EPA/Ronald Wittek

zasluženo

MIK ŠUMAHER IZBORIO UGOVOR I ZA SLEDEĆU SEZONU: HAS zadržao dvojac pilota i obećao im bolje bolide u 2022.

Šumaher je ipak ostavio mnogo bolji utisak od Mazepina i praktično redovno dobijao bitke tokom kvalifikacija, ali i na trkama

Objavljeno:

Sezona Formule 1 je u punom jeku, ali timovi uveliko razmišljaju o novoj takmičarskoj godini i čine sve da bolide učine boljim.

Stigla i zvanična potvrda da će Mik Šumaher, sin legendarnog Mihaela i dalje voziti u najbržem cirkusu na svetu, te da će ostati član HAS-a.

Ovaj tim je otkrio i da će pored njega tu biti i Rus Nikita Mazepin.

- Želimo da zadržimo kontinuitet i u 2022. godini. Zato smo srećni što možemo da potvrdimo da će Mik i Nikita voziti za nas sledeće sezone. Uvereni smo da možemo da im damo prave bolide i da im pomognemo da budu konkurentniji - poručio je gazda tima Ginter Štajner.

Očigledno da su iz Hasa zadovoljni kako se Mik prikazao u debitantskoj sezoni u Formuli 1. Ipak, ni on ni ruski vozač još uvek nisu osvojili bodove, ali to nije ni bilo realno s obzirom da imaju najsporije bolide u karavanu.

Mik Šumaher
foto: EPA/Stephanie Lecocq

Šumaher je ipak ostavio mnogo bolji utisak i praktično redovno dobijao bitke sa kolegom tokom kvalifikacija, ali i na trkama.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.