JEZIV UDES NA KIŠNOJ STAZI SPA FRANKORŠAN: Noris potpuno slupao MekLaren, šampion mu prvi pritekao u pomoć! (VIDEO)
Foto: Profimedia

kasno se setili da prekinu kvalifikacije

JEZIV UDES NA KIŠNOJ STAZI SPA FRANKORŠAN: Noris potpuno slupao MekLaren, šampion mu prvi pritekao u pomoć! (VIDEO)

Lando Noris je na istom delu čuvene staze Spa Frankoršan na kom su mnogi iimali problema, na usponu La Ruž, izgubio kontrolu nad zadnjim delom bolida pa udario snažno u zid

Objavljeno: 16:24h

Kvalifikacije za Veliku nagradu Belgije se održavaju po kišnim i mlagovitim uslovima, zbog čega su kasnile, a onda i definitivno prekinute zbog ozbiljnog udesa.

Tokom poslednjeg, trećeg dela kvalifikacija, vozač MekLarena Lando Noris je na istom delu čuvene staze Spa Frankoršan na kom su mnogi iimali problema, na usponu La Ruž, izgubio kontrolu nad zadnjim delom bolida pa udario snažno u zid. Nakon toga se odbio i više puta okrenuo, a točkovi su jedva ostali da vise na bolidu.

Srećom, Britanac je sam izašao iz bolida, bez vidljivih težih povreda, a prvi mu je u pomoć pritekao Zebastijan Fetel koji je zaustavio svoj auto i izašao iz njega da se uveri da je Noris dobro.

Pojedini vozači, uključujući Fetela, i pre ovog udesa su tražili prekid kvalifikacija, a za sada jeneizvesno kada će se iste nastaviti ili će možda direktor trke proglasiti kraj istih i poredak koji je važio u tom trenutku. Trenutno, kiša pada sve jače i jače...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.