ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE POSLE BURNOG RAZVODA MISLILA JE DA ĆE ZAVRŠITI U CELIBATU... a onda je došao ON!
Foto: Instagram printscreen

preokret

ĆERKA NAJBOGATIJE SRPKINJE POSLE BURNOG RAZVODA MISLILA JE DA ĆE ZAVRŠITI U CELIBATU... a onda je došao ON!

Ćerki najbogatije Srpkinje svanulo posle burnog razvoda!

Objavljeno: 16:47h

Petra Eklston, ćerka nekadašnjeg glavnog čoveka Formule 1, Bernija Eklstona i Slavice Radić, koja je nakon razvoda postala najbogatija Srpkinja, nedavno je proslavila godišnjicu ljubavi sa svojim verenikom Semom Palmerom, i to na vrlo interesantan način - novim tetovažama.

Oboje su se diskretnim tetovažama sa lepom simbolikom pohvalili na Instagramu, objavivši fotografiju na kojoj se drže za ruke. Naime, ona je na ruci istetovirala reč "mine" (moj), a on "yours" (tvoj).

Inače, oni su još u aprilu ove godine dobili svoje prvo zajedničko dete - ćerkicu čije ime još uvek nisu otkrili, a plavuša iz prethodnog braka sa Džejmsom Stantom ima troje dece, šestogodišnju ćerku Laviniju i blizance Endrjua i Džejmsa, koji imaju četiri godine.

Veridba
foto: Instagram printscreen

Emotivnu vezu otpočeli su 2017., a Sem je čovek koji je Petri vratio veru u ljubav nakon burnog razvoda, uprkos tome što dolazi iz višestruko skromnije porodice nego ona.

Naime, kako su pisali mediji, on je odrastao u prosečnoj američkoj porodici - njegova majka drži salon lepote, a otac je prodavac polovnih automobila, a čak je i on sam preprodavao kola jedno vreme. Petru je upoznao preko muža njene sestre Tamare, sa kojim je blizak prijatelj. Inače, njih dvoje su luksuzno, raskošno venčanje najavili za ovu godinu.

Kako je svojevremeno izjavila, Petra je upoznala Palmera u trenutku kada je izgubila veru u ljubav i mislila da će završiti u celibatu ili kao lezbejka.

Bonus video:

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.