ODBOJKAŠICE SE OBRATILE SRBIJI: Uskoro napadamo novu medalju, i TO U BEOGRADU!
Foto: Espreso

JEDVA ČEKAMO

ODBOJKAŠICE SE OBRATILE SRBIJI: Uskoro napadamo novu medalju, i TO U BEOGRADU!

Posle dočeka, priređena je i konferencija za novinare

Objavljeno: 21:02h

Zlatne odbojkašice sletele su u Beograd!

Njih su dočekali najmiliji i bilo je veoma dirljivo. Najemotivnija od svih bila je Maja Ognjenović.

1 / 4 Foto: Espreso

Posle dočeka, priređena je i konferencija za novinare na kojoj su govorili Maja Ognjenović, selektor Zoran Terzić, Milena Rašić i Tijana Bošković.

- Samo bez pritiska. Na minut ću da se osvrnem na Igre. Već sam rekao da je ova medalja u samom vrhuu svega što smo do sada osvojili. Jer je bilo teško za ekipu. Ima tu još jedna važna stvar. Ja rezultat ne gledam samo kroz mesto koje smo osvojili, gledam celokupnu priču. Kakve su bile pripreme, koliko su se trudile i kako su se ponašale u selu, van njega, na terenu. Poinos, koji već dugo sećam, sada je eskalirao, jer je ova reprezentacija pokazala kako se ponaša na terenu i van njega. Već sam rekao da bi mogla knjiga da se napiše i da se da, ekipama i sportistima da uče, rekao je Terzić.

Takođe, odbojkašice očekuje i Evropsko prvenstvo, a finale će biti u Beogradu.

- To takmičenje nije u rangu Igara, pitanje da li je slabije, alki se ne vrednuje toliko. To što se igra u Beogradu za nas je motiv do neba da opet odigramo fenomenalno finale, i ako Bog da da se opet okitimo zlatnom medaljom.

Zatim se obratila i Maja Ognjenović...

– Još 2016. sam dala jednu izjavu, koja je izvučena iz konteksta. Mnogi su tada najavili moj završetak karijer, a ja nisam ni razmišljala o tome. Svakako da bih volela da budem deo nacionalnog tima 2024. godine, ali je u ovom momentu nerealno razmišljati o tako nečemu. Uvek je čast igrati za reprezentaciju Srbije, ali prerano pričati o tome – rekla je Maja Ognjenović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.