VELIKI GUBITAK: Novozelandska biciklistkinja pronađena mrtva u svom stanu (FOTO)
Foto: Profimedia

žALOSNE VESTI IZ BICIKLIZMA

VELIKI GUBITAK: Novozelandska biciklistkinja pronađena mrtva u svom stanu (FOTO)

Olivija Podmor preminula je u 24. godini života

Objavljeno: 18:41h

Tužne vesti stižu iz biciklizma. Novozelandska biciklistkinja Olivija Podmor pronađena je mrtva u svom stanu. Ona je iznenada preminula u 24. godini, žalosnu vest saopštio je njen brat.

- Počivaj u miru moja prelepa sestro i kćerko Fila Podmora. Bićeš zauvek u našim srcima - napisao je Mičel Podmor.

Od nje se oprostio i Olimpijski komitet Novog Zelanda, koji je ona predstavljala na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru pre pet godina.

- Olivija je predstavljala Novi Zeland sa čašću i ponosom na Olimpiskim Igrama u Riju 2016. godine i na Igrama Komonvelta 2018. Bila je cenjen član tima i njena smrt je veliki gubitak za celu našu zajednicu. Policija istražuje smrt u ime mrtvozornika - piše u saopštenju OK Novog Zelanda.

Ona je neposredno pre smrti istakla emotivnu poruku na Instagramu, koja je kasnije uklonjena.

- Sport je sjajna stvar za veliki broj ljudi, ali je u isto vreme i veliko mučenje. Velika borba, sa puno radosti. Osećaj kada pobedite ne može da se poredi ni sa čim. Međutim, kada izgubite, kada niste odabrani, kada se ne kvalifikujete ili kada se povredite, Ili kada ne ispunite očekivanja društva, poput toga da nemate kuću, brak, decu. Sve to zato što ste sve dali sportu je takođe osećaj kao nijedan drugi - napisala je Olivija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.