MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ ČESTITAO ODBOJKAŠICAMA: Svaka čast devojke, ispisale ste sportsku slavu Srbije!
Foto: Ministarstvo omladine i sporta

pohvale

MINISTAR VANJA UDOVIČIĆ ČESTITAO ODBOJKAŠICAMA: Svaka čast devojke, ispisale ste sportsku slavu Srbije!

Posle srebra iz Rija, aktuelne svetske i dvostruke uzastopne evropske šampionke stigle su do još jednog olimpijskog odličja

Objavljeno:

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je srpskim odbojkašicama osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Naše odbojkašice uspele su da osvoje bronzu, pošto su u meču za treće mesto bile bolje od Južne Koreje 3:0 (25:18, 25:15, 25:15) .

Posle srebra iz Rija, aktuelne svetske i dvostruke uzastopne evropske šampionke stigle su do još jednog olimpijskog odličja, pošto su predvodjene sjajnom Tijanom Bošković opravdale ulogu favorita i ubedljivo savladale Koreju, drugi put u Tokiju.

Čestitao im je Vanja Udovičić, ministar omladine i sporta.

- Srbija osmi put na postolju Olimpijskih igara - olimpijska bronza za naše odbojkašice! Svaka čast, devojke, ispisale ste sportsku slavu Srbije i ovom, drugom olimpijskom medaljom, još jednom u nizu ogromnih uspeha čiji ste simbol za Srbiju! Hvala vam za ponos, hvala za sve! Čestitke i vašem stručnom štabu i Odbojkaškom savezu Srbije - nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.