VASIĆ I RATKOV SMATRAJU DA SU ZASLUŽILI VIŠE OD BRONZE: "Odigrali smo dobar turnir, pokazali smo karakter"!
Foto: Profimedia

bravo momci

VASIĆ I RATKOV SMATRAJU DA SU ZASLUŽILI VIŠE OD BRONZE: "Odigrali smo dobar turnir, pokazali smo karakter"!

Vreme je bilo jako teško, mnogo vlage, nismo se privikli u polufinalu na takve uslove, ali pre svega na dobru igru Rusa, što je rezultiralo ubedljivim porazom

Objavljeno:

Srpski reprezentativac u basketu 3 na 3 Mihailo Vasić rekao je danas da veruje da je njegova ekipa na Olimpijskim igrama u Tokiju pokazala više od osvojene bronzane medalje.

- Osvojili smo bronzanu medalju, mislim da smo pokazali više od toga, ali jedan meč u koji nismo ušli kako treba nas je koštao borbe za zlatnu medalju - rekao je Vasić, prenosi Košarkaški savez Srbije.

Nakon slabe partije u polufinalu protiv reprezentacije Rusije i poraza, basketaši Srbije su osvojili bronzanu medalju pošto su u meču za treće mesto pobedili Belgiju sa 21:10.

- Odigrali smo dobar turnir, mislim da smo igrali sa velikom energijom. Smatram da smo pokazali karakter posle polufinalnog meča i digli se u meču za treće mesto - naveo je Vasić.

Njegov saigrač Aleksandar Ratkov je rekao da je olimpijski turnir bio jako težak, posebno poslednji dan.

- Vreme je bilo jako teško, mnogo vlage, nismo se privikli u polufinalu na takve uslove, ali pre svega na dobru igru Rusa, što je rezultiralo ubedljivim porazom. Taj poraz je dosta uticao na nas, ali sam zadovoljan što smo pokazali karakter, uspeli da se vratimo u turnir i pobedimo u meču za treće mesto - rekao je Ratkov.

Basketaši su osvojili četvrtu medalju za Srbiju na Igrama u Tokiju.

Srbija sada ima jedno zlato, jedno srebro i dve bronzane medalje.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.